Fenjer lampa i zvučnik

17.490,00 RSD

Nesvakidašnji, multifukcionalni i univerzalni poklon za svaku priliku!

Oduševite dragu osbou ovom lampom-  bluetooth zvučnikom!

Šifra proizvoda: PM15 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Poklon za muškarca – Poklon za njega

Evo savršenog predloga poklona za muškarce, ali i za lepšu polovinu iz više razloga. Nostalgičan izgled, multifunkcije, moderna tehnologija upakovana u retro stil. Lampa koja uz to što pravi ambijentalno osvetljenje, ona je i bluetooth zvučnik sa visoko kvalitetnim zvukom.

Svetlo ima difuzer kojim se pojačava i smanjuje. Kada je baterija puna može 5 sati da radi bez prestanka i nema potrebe da je povezana kablom. To je čini nezavisnom i prilagodljivom na raznim mestima.

Možete je poneti na romantičnu večeru u prirodi, ili slušati uveče na plaži sa porodicom, kao i još bezbroj situacija u kojima će ova lampa/zvučnik biti glavni akter.

To je čini vrlo originalnim i nesvakidašnjim poklonom. Na osnovu toga kako ljudi reaguju na nju i koliko je kupuju, možemo da garantujemo da je jedan odličan i kvalitetan poklon koji preporučujemo. 

  • Dimenzije: fi11x27cm
  • Materijal: Visoko kvalitetna izrada, kombinacija stakla metala i plastike.
  • Poklon pakovanje: Šavršena obla kutija u kojoj će kasnije moći da čuvaju sigurnost lampe, koja takodje ima ručku kao torbica da se svuda lako ponese.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.