Notes i rokovnik za devojku

1.690,00 RSD

U današnje vreme smo stalno u nekoj gužvi, jurnjavi, pa zbog toga mnoge stvari i obaveze se zaborave. Olakšajte svojoj dragoj osobi svakodnevnu rutinu sa ovim predobro organizovanim notesom.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: NOTES Kategorija:

Opis

Notesi za devojku – roze boje

Neka svakog dana odvoji malo vremena i zapiše svoje planove i ciljeve.

Podstaknite je i olakšajte joj organizaciju dana i posla.

Notes je unutra pun detalja, motivacionih poruka, lepo i lako napravljen da se organizacija drži pod konac. Svaki mesec ima svoj kalendar, planove budzeta, nepredvidjene troškove, dnevna i mesečna polja za upisivanje obaveza i ciljeva.

Korice notesa su tvrde, vrlo kvalitetno napravljene, boja je nežna roze, a pakovanje elegantna crna kutija, koju mi dodatno zapakujemo u ukrasni papir sa dekorativnom mašnom.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok dostave je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.