Poklon za devojku -Notes

5.490,00 RSD

Uz savršeno organizovan notes dodali smo malo  nežnih roze ruža i sve to stavili u jednu prelepu, ručno rađenu drvenu kutiju, da kada joj ruže uvenu notes može i dalje imati svoje mesto u kutiji, ili neke druge stvarčice koje su njoj bitne.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: pd29 Kategorija:

Opis

Savršeno, kompaktno, slatko i korisno – Poklon za devojku

Roze ruže, premijum čokolada i savršeno dizajniran notes za zapisivanje onoga što je važno, kao i lakšeg planiranja. Jedan kompaktan i kompletan poklon paket za nju.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.