Prodavnica poklona - Poklon za muškarca – 03

Poklon za muškarca – 03

8.490,00 RSD

Jedno je sigurno, hvalisanje ovim poklonom je neizbeđžno, kao i najbolje mesto na polici.

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: pm3 Kategorija:

Opis

Nema muškarca koji ne voli zanimljive “dzidze” još ako je u njih upakovan najpoznatiji gospodin – Jack Daniels, dobitna kombinacija je 100%.

Ograničena serija Jack – gitara pakovanja. Kutija je u obliku gitare, potpuno je kožna i rađena veoma kvalitetno. U sklopu kutije nalazi se metalni otvarač za žestoka pića poput ove flaše u obliku dela gitare na koji su zakačene žice. Veoma zanimljivo izgleda i veoma je ograničena serija.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.