Prodavnica poklona - Poklon za muškarca – 04

Poklon za muškarca – 04

6.420,00 RSD

Neobično, unikantno, mentalno pakovanje ovog dobro poznatog kvalitetnog pića je zasigurno odličan poklon za muškarca za svaku priliku!

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: pm4 Kategorija:

Opis

Često kada je upitanju poklon za dečka, prvo što nam padne napamet je – dobro piće. To je svakako dobar poklon sam po sebi, ali ako želite malo više da se potrudite oko toga, hajde da mu pronadjemo zanimljivije pakovanje od obične kese.

Naš predlog je limitirana serija metalnih Jack kutija za flašu 0,75NO7. Savršen rukohvat, neuništiv kvalitetan metalni sanduk, na poleđini ima Jack istorijat firme kao pečat. Već je mnogo zanimljivije od obične kese, zar ne? Kad smo kod kese, mi ćemo ga dodatno upakovati u elegantnu ukrasnu kesu, tako da pri predavanju ovog poklona za dečka, možete slobodno da se opustite i da se krišom nasmejete jer je vaš poklon razbio sve ostale.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.