Whisky kocke za led

1.890,00 RSD

Poklon za muškarca koji neće razblažiti piće ni malo kao običan led i vrlo zanimljiv da se kaže nešto o njemu.

Genijalan i originalan poklon za muškarca koji će sigurno dugo biti koršćen i prepričavan kao jedan od najboljih poklona!

Šifra proizvoda: PM17 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Poklon za muškarca/njega – Whisky kocke za led

Super poklon za muškarca, jer kada gostima bude služio whisky, uvek će moći da se pohvali svojim kockicama koje je dobio na poklon.

To je specijalni materijal koji se stavi u zamrzivač, nakon što se zelede, koriste se potpuno isto kao led, samo imaju mnogo bolji efekat.

Prva stvar je što neće razblaživati piće vodom ni malo, jer se ne otapaju kao led, druga je što konstantno drže hladnu temperaturu.

Kada se završi sa korišćenjem mogu se oprati u mašini za sudove ili samo pod vododom i vratiti nazad u zamrzivač. Tako će uvek imati dugotrajan led koji ne razblažuje piće i zanimljiviji je puno od običnog leda koji uvek fali ili nema ga u momentu kada je potreban.

  • Dimenzije: 2x2x2cm
  • Materijal: Granit
  • Poklon pakovanej: Da, koje ćemo mi dodatno ukrasiti dekorativnim papirom. Takodje možemo ovo ubaciti uz dobru flašu pića koju odaberete kao poklon za muškarca. Pogledajte kompletnu ponudu pića ovde

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.