Prodavnica - Baileys torta za rodjendan za devojke

Baileys torta za rodjendan za devojke

10.970,00 RSD

Šifra proizvoda: tor95 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Baileys torta za rodjendan za devojke (Bejlis torta) na čijem vrhu stoje tri „flaše“ ovog pića. Baileys flaše su naravno jestive i napravljene veštim rukama naših dekoraterki. Torta je dodatno dekorisana roze kolačićima i popsima. Uz veliko Happy Birthday biće odlično iznenađenje za vašu devojku ili prijateljicu. Boje dekoracije možemo promeniti po vašoj želji. Ukus sami birate, izbor je zaista ogroman.

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

 

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostpan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

(Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično) ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje)

Ukoliko želite da Baileys torta za rodjendan za devojke ne bude jedini poklon i za to imamo rešenje. Pogledajte naš asortiman cveća, kako prirodnog tako i onog u buketima ili kutijama, slika za zid, poklona za devojke.