Cvećara Novi Sad – Online poručivanje, plaćanja i dostava

NAPOMENA: Poštovanje, u toku je otvaranje naše poslovnice u Novom Sadu, sve sa našeg sajta biće dostupno za dostavu u Novom Sadu i okolini od 17.02.2023

Dobrodošli! Poklondzija cvećara Novi Sad je najefektivnija platforma za dostavu cveća u Novom Sadu. Izuzetno cenimo vaše vreme da pogledate našu ponudu. Zato odgovaramo odmah na sva pitanja i na raspolaganju smo za sve zahteve. Na dnu stranice se nalazi još puno detalja, odgovora i predloga koji vas mogu zanimati.

Filter

Cvećara Novi Sad – Šta sve možete pronaći kod nas?

Prvenstveno osoba koja vam se javi na telefon, smatrajte je vašim prijateljem koji nema nameru da vam na brzinu proda neko cveće, već da zajedno isplanirate savršeno iznenadjenje za vašu dragu osobu. Tako da prvo ćete pronaći veliku pomoć i iskrenog pomoćnika. Predlažemo da pogledate ovde iskustva naših korisnika koji su nas ocenili. Preko 400 ocena 5.0 na Google

Cvecara Novi Sad - Dostava cveca Novi Sad - Poklondzija

Što se tiče same punude, za to ne morate brinuti, imamo sve potrebno u našoj cvećari Novi Sad i sve izgleda bolje i uradjeno je kvalitetnije nego u 90% svetskih cvećara. Vaše je samo da izaberete ono što se vašem oku najviše dopada i smatrate da će obradovati vašu dragu osobu.

U ponudi su:

Cvetni aranžmani Novi Sad

Kako bi svaka cvećara rekala za sve prilike itd, bla bla.. Nisu za sve prilike već za one koji vole šarenoliko cveće ili žele da je akcenat poklona baš na cveću i kreaciji dekoratera.

cvece u kutiji

Cveće u kutiji dostava u Novom Sadu

Specijalna kategorija kod nas u ponudi, zato što kutije u kojima isporučujemo aranžmane su naša lična proizvodnja i kvalitetom ne mogu da se porede sa kartonskim, plišanim, kineskim i sličnim koje su svuda na tržištu. Sve je napravljeno od drveta, ručno obradjeno, sklopljeno i ofarbano! Kutija će nastaviti još dugo da se koristi i ima svoju namenu u kući.

cveće u kutiji - dostava cveća beograd - poklondzija

101 Ruža – Luksuzan poklon o kome će se pričati po Novom Sadu

Detaljno objašnjenje o 101 ruzi i zašto treba ili ne treba da je kupite kod nas možete pročitati ovde. 101 ruža govori mnogo toga. Ako je vaš plan da je raznesemo poklonom, onda hajde da razmotrimo 101 ružu kao opciju. Jer to je tempirana bomba medju poklonima.

Saksijsko i sobno cveće isporuka i veliki izbor u cvećari Novi Sad

Kada je cveće u pitanju, saksijske i sobne biljke su često broj jedan izbor. Ima dosta razloga zašto je to tako, evo samo nekoliko koje treba razmotriti. Tamo gde ga pošaljete prostorija će biti lepša, mnogo duže traje, a najlepše od svega je što zahteva pažnju, pa će osoba kojoj ste poklonili konstantno da se vraća i podseća se osobe koja joj je to poklonila.

bonsai drvo

Buketi cveća – kategorija koja nekako najviše priliči gradu poput Novog Sada

Buket cveća, vekovima gest koji mnogo govori o onome koji ga poklanja. U današnje vreme, malo je kavaljere, prijatelja i prijateljica koji se sećaju koliko je buket cveća jedna moćna stvar. Zato ako vam je palo napamet da pošaljete cveće nekome u Novom Sadu, a niste 100% sigurni šta da izaberete, naša sigurnosna preporuka i kvota koja uvek dobija je baš buket cveća.

Buket cveća

Cvecara Novi Sad – Kako najlakše poručiti i koji su sve dostupni načini?

Postoje dva načina poručivanja cveća, za svaki imate podršku kroz ceo proces dok ne dobijete poruku “Vaša porudzbina je primljena”

1 Način

Novi Sad cvećara – Poručivanje telefonom ili porukom

Naslov sve govori. Brža opcija od popunjavanja na sajtu, ako ste tip kome se žuri, ili više voli sa živim čovekom da dogovori svoju dostavu cveća u Novom Sadu. Evo i kako u par koraka..

 • Pozovite nas ili nam pišite na Viber ili WhatsApp
 • Kažete nam šta ste izabrali, gde i kada želite da to dostavimo, kao i koju poruku da napišemo za vas
 • Pošaljemo vam 3,4 načina za uplatu mimo sajta i to je to, javimo vam se kada isporučimo cveće da je završeno.

cvećara novi sad poručivanje

2 Način 

Online cvećara Novi Sad, poručivane i dostava cveća kroz par klikova 

Sve se odvija na sajtu, lako, brzo uz potvrdu na mail da je sve prošlo kako treba 

 1. Dodate proizvod u korpu
 2. Popunite podatke i polja koja se pred vama nalaze. 
 3. Idete na plaćanje, gde birate kako želite da platite
 4. Stigne vam mail iste sekunde 
 5. Čujemo se za utiske nakon dostave

dostava cveca novi sad

Cvećara Novi Sad – Načini plaćanja 

Trudimo se da plaćanje nikada ne pravi problem i kvari celokupnu sliku i uživanje u spremanju poklona. Obezbedili smo nekoliko načina plaćanja, iz bilo kog dela sveta da poručijete. Evo i koji su

Možete platiti:

 1. Plaćanje platnim karticama
 2. Plaćanje uplatnicom (menjačnica, banka, pošta)
 3. Elektronsko plaćanje, kao fizičko ili pravno lice (Direktno na tekući račun sa aplikacije)
 4. PayPal-om jednim klikom
 5. WesternUnion, MoneyGram, Ria

Cvećara Novi Sad – dostava na kućnu adresu i kako funkcionise

Najčešći slučaj dostave je da mi pravo iz cvećare nosimo poklon na vašu željenu adresu. S obzirom na konstantno dostavljanje cveća, veoma smo uigrani i precizni zato je verovatnoća uspešne dostave cveća na adresu skoro pa 100 prcentna.

Dostava u Novom Sadu je često moguća i isti dan. Ali iz iskustva vas savetujemo da je mnogo bolje odabrati poklon unapred i sve lepo isplanirati. Čak i jedan dan je mnogo bolje od dostave istog dana i poručivanja u žurbi. Ako se desi da ne možemo stići da isporučimo poklone isti dan, bićete odmah obavešten da se dogovorimo oko eventualnih izmena.

Cvećara Novi Sad ispunjava i specijalne želje

Ako imate zahtev koji nije u našoj ponudi, najbolje da nas kontaktirate i da nam objasnite šta ste zamislili, zatim ćemo zajedno da razmotrimo i da vidimo koje su najbolje opcije da to izvedemo. Takodje ako vam se dopao neki naš aranžman, ali želite neke stvari da promenite, samo nam naglasite i napišite tačno šta da promenimo i nije nikakav problem. Sa zadovoljstvom ćemo da izmenimo bilo koji cvetni aranžman po vašem zahtevu.

Tu smo za vas uvek i jedino nam je bitno da iznenadjenje zaista uspe po planu, jer tako stvaramo dugoročne klijente i dobijamo njihovo konstantno poverenje.

Najprodavaniji proizvodi u cvećari Novi Sad – Sigurna preporuka

Evo nekoliko predloga koji već dugo vremena vode na listi najprodavanijih proizvoda. Njihov izgled najčešće preovlada u konačnu odluku za kupovinu.

Kombinacija ruže i čokolada

Kraljica cveća crvena ruža i najpoznatija čokoladna kuglica na svetu Ferrero Rocher. Spoj dva giganta u crnoj drvenoj kutiji je nešto što je najčešće izbor naših dragih klijenata. Može da bude okrugla varijanta ili aranžirano u kutiji u obliku srca. Mrtva trka je upitanju. Zato toplo preporučujemo ova dva aranžmana jer nemaju grešku.

Cveće u kutiji sa ferrero kuglicama i crvenim ružama. Dostava cveća Beograd - Poklondzijacvece u kutiji

Saksijsko cveće poklon koji će se konstantno paziti

Tradicionalno najpopularniji i jedan od najomiljenijih poklonima lepše polovine je prelepa Orhideja sa dve grane. Upakovaćemo je fantastično, biće pravi znak pažnje. Osim Orhideje tu je i drugo saksijsko cveće koje izmamljuje osmehe i ulepšava prostor. Celokupnu ponudu pogledajte u našoj cvećari Novi Sad

orhideja sa dve grane

Buketi cveća

O ovom evergreen poklonu je sve već rečeno. Samo pravi majstori i prijatelji znaju nejegove moći i kako on seje pažnju. Naša preporuka je buket sa crvenim ružama kao klasika bez greške. A u cvećari Novi Sad možete da pogledate i celokupnu ponudu buketa.

Luksuzni aranžmani

101 Ruža, smišljeno da obori sa nogu, da se o njemu priča i da ostale poklone ostavi u prašini. Neki bi često rekli “jao greota tolike pare za cveće, pa bolje da je nešto kupio i slične izjave”. To su ljudi koji ne razumeju gest 101 ruže i nisu u situaciji da poklanjaju tako luksuzan poklon. Ako vi niste jedan od njih i zanima vas baš ovaj poklon, evo dva super predloga, a celokupan izbor pogledajte u cvećari. predlog 1 predlog 2

101 ruza u kutiji101 ruza u drvenoj beloj kutiji - poklondžija - online cvećara - dostava cveća Beograd 24/7