Pokloni za bebe, za osmeh porodilje i prve uspomene za rođenje deteta.

Poklonom za bebu ne možemo nadmašiti već najbolji poklon koji je mama dobila, ali hajde da podelimo sreću sa njom i pokrenemo lavinu dobrih stvari koje je čekaju jednim lepim znakom pažnje. Stvari od kojih se pokloni prave će se iskoristiti i koristiti. Osim što će izmamiti osmeh mami i tati, napravljeni su tako da olakšalju prve mesece sa bebom.

Možete ih poručiti online ili pozivom, platiti kao firma ili fizičko lice. Za sve informacije pozovite nas na broj 0695554445 – Odgovaramo ODMAH

Филтер

Birajte samo najbolje poklone za bebu, jer i mama tako želi za svoje dete od prvog dana 

Poklone za bebu pravimo tako da se koriste i iskoriste, to kažemo zato što će se neke stvari poput cucle koristiti duži period, a nešto poput pelena ili maramica brzo iskoristiti. U oba slučaja, spojili smo lepo i korisno i poklonom za bebu smo pomogli i olakšali mami prve avanture i korake u svom novom najvažnijem zadatku koji je dobila. 

Poklondzija – pokloni za bebe su vrlo kvalitetni, ulaže se trud u izbor stvari koje se stavljaju u poklone, kako i u njihov izgled.

Šta je sve dobar poklon za bebu? (kratak pregled)

Dobri su jer su nesvakidašnji, sadrže od svega po malo, pokazuju da ste istraživali i potrudili se oko poklona za bebu, pakuju se u drvene kutije koje su dugoročne

Još jedan veliki igrač medju poklonima za bebe, vrlo atraktivan i koristan poklon, koji će se koristiti i iskoristiti

Torte su nezaobilazni gost svake vesele prilike, pa kako onda najveseliju od svih mogućih da zaobidje ovakav izbor

Wau, ima ih toliko, ali izdvojićemo dva tipa koja odavno zauzimaju najvišu poziciju medju poklonima za bebu. Radosnice i Najlepše bajke sveta

Ovu stavku nema potrebe objašnjavati, možda je malo više za tatu poklon, ali flaša dobrog pića je veoma drag poklon i uglavnom prodje dosta vremena dok se ne ukaže neka lepa prilika pa se tek tada nazdravi sa ovim poklonom za bebu

Poklon za rodjenje deteta, vreme isporuke i uručivanje

Sada kada smo odabrali poklon za rodjenje deteta, vreme je da sve lepo organizujemo. Kao što znamo izlazak iz bolnice može da bude nepredvidiv, zato je vreme isporuke i uručivanje poklona za rodjenje, veoma fleksibilno kod nas. Bićemo konstantno na vezi dok ne ugrabimo pravi trenutak.

Vreme isporuke poklona za rodjenje deteta

Vi ćete saznati okvirno ili precizno vreme izlaska mame i bebe i to će nama biti glavna smernica. Ako se desi da se nešto oduži ili da ima promena, što je čest slučaj, dovoljno je samo da nas kontaktirate i da kažete da sačekamo malo sa isporukom. Kada saznate da su kući mi tada krećemo opet sa poklonom za rodjenje. Bez brige koliko god da je potrebno, spreman poklon za rodjenje može da stoji kod nas neograničeno vreme. Besplatno naravno

Uručivanje poklon za rodjenje deteta

Ovde smo pravi profesionalci. Zamislite, mama se lepo namučila da je uspava bebu, prvi koraci ka njihovom zajedničkom uspavljivanju, a mi kao divljaci legnemo na zvono zvrrr zvrrrr:)

Nee, to nikako nije scenario prilikom uručivanja poklona za rodjenje. Kada kurir bude ispred vrata, zabranjeno mu je da zvoni, može samo da kuca polako, ali najčešći slučaj je da pozove mamu ili tatu 5-10 minuta pre dolaska da se najavi. Naravno broj ćete nam ostaviti vi da možemo to lako da obavimo. Poklondzija misli na sve detalje, i raduje se zato što je deo tima koji učestvuje u tako prelepom Božijem daru kao što je rodjenje deteta.

Nezaobilazni poklon za porodilju

Cveće za mamu – Ne zaboravimo da su mame često mnogo opterećene izlaskom iz bolnice i detaljno su se spremale za taj trenutak, imaju sve potrebno za bebu. Onda je najbolje rešenje cveće, to nemaju sigurno, a to je gest koji je već hiljadama godina na prvom mestu medju poklonima. 

Takvu temu kao što je cveće, Poklondzija kao lider medju poklonima je morao da savlada u malom prstu, pa zato možete kliknuti ovde na cvećaru i pogledati naš kompletan asortiman koji vam sa ponosom predstavljamo. 100% Garantujemo da je to nepogrešiv poklon za porodilju.