Korporativni pokloni

Ojačajte veze sa svojim klijentima uz promišljene korporativne poklone

Biranje korporativnih poklona je snažna karika izmedju vas i saradnika, učinite to lako, zabavno i postignite više nego što mozete zamisliti. Istrazite našu ponudu

korporativni saradnici
5/5

5.0 Google ocena na osnovu 400 recenzija

Pogledaj recenzije ovde

Drage kolege,

I sami godinama gradimo biznis, susrećemo se sa usponima i padovina, osnažujemo veze sa stalnim saradnicim i u potrazi smo za novim.

U potpunosti razumemo važnost i stabilnost dobrih poslovnih odnosa.

Vreme je sve surovije i sve više bez emocija, zato pokazati paznju klijentu, zaposlenom ili vaznom poslovnom partneru, nikada nije bilo bitnije nego sada. Takodje pravi ogromnu razliku izmedju onih koji to rade redovno, naspram onih koji to ne rade.

Hajde da iznesemo predloge i naše mogucnosti, kao i da uklonimo gnjavažu oko korporativnih poklona, već sve učinimo vrlo zabavno i lako.

Pružite nam šansu, pročitajte do kraja i sami odlučite

NE tvrdimo da je ono što prodajemo najbolji korporativni poklon

Mi smo profesionalni, mi ovo mi ono, sav tekst napisan otrcanim frazama i naravno korporativni pokloni koje mi prodajemo su pravi izbor i jos više naravno da će se svi oduševiti i pevati od sreće, a vas gadjati parama i novim ugovorima. Jer, molim vas, poklonili ste ono sto mi prodajemo, a to je “savršen korporativni poklon za svaku priliku”

NEĆE NARAVNO i ne tvrdimo to! Nismo za svakog adekvatni i neće svima odgovarati naš asortiman.

Hajde da pogledate šta sve predlažemo i kako možemo da pomognemo

.

Pregled korporativnih poklona koje imamo u ponudi

Korporativan poklon može da bude i bicikla da svaki zaposleni radi na svojoj kondiciji kako bi bio zdraviji i sa više energije na radnom mestu, zato ne možemo da kažemo sada konkretno šta je idealno za vas, još ne znamo čime se vaša kompanija bavi.

Ali ono što možemo je lista predloga i asortiman kojim raspolažemo, kao i smer u kome to može da ide, a vi da razmislite da li je to za vas

Korporativni pokloni sa cvećem

Bog je stvorio ženu, a zbog njenog zadovoljstva ružu

Prolagodjeni cvetni aranzmani, obogaćeni bombonjerama, kolačima, plišanim igračkama, balonima i slično.

Dobra ideja, adekvatan i džentlmenski gest za lepšu polovinu

luksuzan cvetni aranžman - cvećara beograd - Poklondzija

Realno, najlepše provedeni dani u firmi su kada ima nešto slatko da pokrene hormone sreće. Osim regularnih dana kada se šunjamo po firmi i ormarićima, tražimo bilo šta što nam padne pod ruku, tu su i oni dani kada svi znamo da će biti torta. Ili još bolje kada je ona iznenadjenje za koje niko ne zna.

Korporatvne torte

Nema tog povoda koji nije obeležen slatkim zalogajem na kraju.

korporativni pokloni - torta za proslavu firme

Još jedna važna konstatacija za torte i prelazimo dalje

Bilo da je saljete klijentima ili je gest za vašeg zaposlenog, ona spaja i učvrsćuje odnose. Zajednički obroci u firmi dokazano dobro utiču na dalje poslovanje i zbližavanje osoba. Mnogi u firmi probode više vremena nego kući, a znate kako je kući sa porodicom ručati, dar od Boga tako reći. Zašto ne bi bilo tako i na poslu.

A prilika je bezbroj…

Torta za kolegu, torta za šefa, torta za proslavu firme, i da ne nabrajamo. Jednostavno, torta da se zaslade oni koji su zaslužili svojim radom i trudom.

Korporativni pokloni za poslovne partnere, kolege i predvodnike kompanija

Kada je jača polovina upitanju, izbor može da bude veoma težak, zato predlažemo da pogledate proverena rešenja, za koja smo se bezbroj puta uverili da su neverovatno efikasna. Ova kategorija odiše kvalitetnom izradom, i spada u one korporativne poklone koji će u domu primaoca zauzeti APSOLUTNO najbolje mesto na polici

korporativni pokloni - drvene kutije sa pićem
Pusti video zapis
Pusti video zapis

Korporativni pokloni za brz oporavak - Voćne korpe

Kada nam je potreban bilo kakav oporavak, pored odmaranja i dobrih namirnica koje ubrzavaju proces poboljšanja, ono što možda najviše utiče na brzinu oporavka je pažnja od drugih i iskrene čestitke da se brzo vratite u prvobitnu formu. 

Pridružite se bazi od preko 100 kompanija koje nam ukazuju poverenje kada je potrebno dostaviti svežu vitaminsku bombu na adresu, uz iskrene čestitke

korporativni pokloni - voćna korpa

Nova beba stiže?

Bez brige, ovo su korporativni pokloni koji ne biraju vreme, samo dodju u nekom periodu. Ne morate razmišljati šta ćete, mi smo to odavno uradili za vas i tako dobili čast u preko 200 firmi, da mi budemo prvi na vratima i prenesemo vašu poruku. 

Povod koji ne može nadmašiti ni jedan poklon na ovom svetu, ali možemo zajedno da podelimo sreću sa roditeljima i čestitamo uz neki od poklona za bebe iz naše ponude. 

Tu je i mirođija za svaku čorbu u obliku ekskluzivnih pića i čokolada

Prilagodjeno pakovanje, štampa logotipa, mašne, kao i usluga dostave za sve korportivne poklone

Nije to to ako nema svoj pečat. Najveća čar korporativnih poklona jeste njihova personalizacija, tako jasno pokazuju svoju zahvalnost prema klijentima, saradnicima i kolegama. Sve opcije dolaze u obzir. Prilagodićemo baš onako kako vi to od nas budete tražili. Ako nemate konkretne ideje, predložićemo mi. 

Takodje ne morate da brinete o isporuci vaših poklona, sve će stići na vreme i po dogovoru uz našu organizovanu dostavu na željenu adresu. 

Za određene poklone, moguća je dostava bilo gde u Srbiji ili slanje u inostranstvo. 

Pusti video zapis

Zajednicki rad na pronalaženju i kreiranju idealnog korporativnog poklona

Hajde zajedno da napravimo savršenu varijantu. Biranje poklona ume da bude teško, mnogo je lakše ako je profesionalna pomoć na raspolaganju. Vi najbolje znate šta će se okvirno dopasti vašim izabranicima, mi znamo kako to još bolje da prezentujemo i upakujemo, kao i da organizujemo kompletno iznenadjenje.

 Njabolje da nas pozovete, da predjemo sve detalje vezano za vaš slučaj i utvrdimo šta je to što će izazvati WAUU efekat koji nam je potreban. 


Pusti video zapis

Formiranje cena prema vašem planiranom budžetu i da li količina utiče na celokupnu ponudu korporativnih poklona

Ovo je tema koja nema isti odgovor nikada. Sve je stvar dogovora i onoga što je vama potrebno. Zato ne možemo sada da predstavimo ovde cenovnik sa slikama kao što je to slučaj na našem sajtu kada je reč o kupovini samo jednog poklona. Do sada svi korporativni pokloni koji smo radili se razlikuju i bili su po željama i potrebama klijenta.

Kako se u velikoj većini slučajeva odvija kompletan proces poručivanja i dogovaranja korporativnih poklona

1. Pogledate na našem sajtu svakodnevnu ponudu ili nam pošaljete slike bilo čega sa inerneta što vam se dopalo i želite nešto tako slično.

2. Ustanovimo koje količine su vam potrebne. Količinama niste nikako uslovljavani, napravićemo 1 ili 101 korporativan poklon, nikakav problem.

3. Predjemo okvirno vaš planirani budzet, da bi mogli da suzimo ponudu što konkretnije

4. Kažete nam sve oko detalja, tačnije šta bi ste i u kom obliku želeli od personalizacije na poklonima

5. Dogovorimo sve vezano za isporuku i dostavu, da budemo sigurni da možemo da izvedemo kako treba.

6. Formiramo specijalnu cenu za vas. Dogovorimo sve oko načina plaćanja. Što je veća količina poklona, potrudićemo se da cena bude kreirana izuzetno korektno.

7. Krećemo u realizaciju!

5/5

5.0 Google ocena na osnovu 400 recenzija

Pogledaj recenzije ovde

Opcija planiranja godišnjeg budzeta za sve vrste korporativnih poklona

Ako znate da će vašoj kompaniji u toku jedne godine biti potrebno svako malo neki poklon, imamo za vas opciju koja je izuzetno korisna, uštedeće vam vreme i razmišljanje, kao i potragu za poklonima za celu jednu godinu. A najbitnije je da ćete uvek imati spremno rešenje, kao i fantastičan unikatan način da kažeze nekome hvala, čestitamo i slično. 

Dogovor je vrlo lak, dogovorimo koliko okvirno planirate da investirate u poklone za jednu godinu i sve ostalo prepustite nama. Rodi se beba, samo mail pošaljete sa detaljima za dostavu, a mi šaljemo proverene i vrlo kvalitetne poklone za bebu na adresu. Isto važi i za svaki drugi slučaj, poklon za šefa, kolegu, veoćna korpa za brz oporavak ili suvenir za stranog klijenta. 

Bukvalno sve iz naše ponde je dostupno, slanjem jednog maila i isporučeno na adresu po dogovoru 

NAPOMENA: Ne morate više da istražujete korporativne poklone, već ste kliknuli na pravo mesto

sr_RSSerbian