Dostava torti Beograd

Dostava Torti Beograd

Dostava torti u Beogradu u dogovreno vreme je ono u čemu smo najbolji. Najteži deo je na vama da izaberete ili nam kažete šta da napravimo. Kada izaberete idealnu poklon tortu za rođendan, budite sigurni da će svi gosti sa proslave pričati samo o njoj, jer izgledaju identično kao na slici, a motivi su tako dobro odrađeni da torta za rođenan dobija drugu dimenziju poklona. O ukusu nećemo ni pisati, garantujemo samo da će se pojesti do poslednjeg parčeta. Torte pravimo već 13 godina, stojimo iza svakog slova napisanog za njih. 

dostava torti beograd

Koga želite da iznenadite tortom?

Torte Beograd Dostava

Torte u Beogradu dostavljamo našim vozilima, tako da garantujemo da će stići onakva kakva je izašla iz radionice. U našem asortimanu imamo veliki broj torti za decu, torti za muškarce i torti za devojke. Nedavno smo asortiman obogatili hit proizvodom “srce punjeno slatkišima za devojke” i “srce punjeno slatkišima za muškarce” koji se razbijaju čekićem i definitivno postaju hit video na društvenim mrežama.

Dostava torti – Kako funkcioniše?

Vaše je samo da izaberete tortu koja vam se najviše dopada i napišete nam koji ukus želite (u opisu svake torte su navedeni ukusi koje možete odabrati).

Ukoliko ste neodlučni oko ukusa, nazovite nas i pomoći ćemo vam i oko izbora ukusa.
Takođe, možemo se dogovoriti i oko same veličine torte za one torte za koje je moguće korigovanje veličine, zbog krajnjeg izgleda. Neke jednostavno ne mogu biti manje nego što jesu jer neće izgledati kao na slici. 

Dostava Torti – Kada se može izvršiti?

Ukoliko imamo tortu na stanju, možemo je dostaviti već u toku dana. Ukoliko je potrebno da  pravimo tortu po narudžbini, potrebno je 2 do 3 dana unapred da se poruči. Upravo zbog toga vam savetujemo da za svaki slučaj naručite blagovremeno. Dostavljali smo torte iz Beograda po celoj Srbiji, kao i u Beogradu, tako da sve oko dostave ćemo zajedno precizno dogovoriti. Ako želite preciznije da se informišete o dostavi, možete to uraditi na stranici pravila dostave torti.

Način plaćanja

Poklone iz našeg gift shopa možete platiti platnim karticama, direktnom transakcijom na račun, gotovinom prilikom dostave ili putem paypalla. Više o tome možete pročitati na stranici sigurna kupovina