Dostava torti Beograd

Torte Beograd poručivanje, cene i dostava torti u Beogradu

Dobrodošli u našu prodavnicu torti u Beogradu. Pre nego što pogledate torte, hoćemo da znate da ćemo tortu napraviti kvalitetnije, modernije, ukusnije i brže nego bilo ko na tržištu. Isporučićemo je besplatno na željenu adresu i izaći čemo vam u susret za sve izmene ako budu potrebne. Cilj nam je da više nikada ne kupite tortu na drugom mestu i na tome zasnivamo celokupno poslovanje. 

dostava torti beograd

Zašto ste ukucali torte Beograd, koga želite da iznenadite?

Sve prilike su tu, klikni i pronadji svoju idealnu tortu

Torte Beograd poručivanje u par lakih koraka

Ako ste odabrali, hajde da poručimo

Nadamo se da ste uživali u biranju torte i ukusa, ne želimo nikako da vam pokvarimo kompletan doživlja tako što ćemo vas namučiti teškim poručivanjem torte. Zato smo celu proceduru sveli maksimalno u dva koraka, vi izaberite koji vam je draži.

 • Poručivanje torte telefonom, lako i jednostavno. Pozovete nas, kažete nam koju tortu želite, kada da dostavimo i ukus koji ste odabrali. Preporuka ako niste vrsni poznavalac ukusa je da odabir prepustite nama, naravno u dogovoru sa vama šta bi najbolje leglo svima. Kada to ustanovimo, kažete nam koji vam način plaćanja najviše odgovara i to je to. Vidimo se na adresi u dogovoreno vreme, zatim se posle čujemo da razmenimo utiske
 • Poručivanje torte direktno sa web sajta. Ako se lako snalazite na internetu i lakše vam je da popunite par polja sa podacima i kliknete poruči, ovo je idealna metoda za vas. Kada poručite mail sa potvrdom vam stiže za par sekundi i to je to. Sve detalje i ako ima nešto važno da znamo ili promenimo, poput imena, broja na torti i slično, možete navesti u polje “Napomena”. Nama stiže mail sa svim detaljima i porudzbinom i to je to. Ako nešto bude nejasno mi ćemo vas pozvati da utanačimo.

Torte Beograd, cena po kilogramu

Pitanje na koje ne možemo precizno da odgovorimo iz više razloga. Ne fokusiramo se da vam obezbedimo najjeftiniju cenu po kilogramu, jer to nije naš metoda. Fokus je da dobijete visoko kvalitetnu tortu za rodjendan, sa vrhunskim sastojcima i fantastičnom dekoracijom.

Nemamo najeftiniju cenu po kilogramu i ako to tražite, niste na pravom mestu. Neki okviran odgovor koji možemo da damo, „cena po kilogramu zavisi od izgleda torte, same dekoracije i veličine, i kreće se od 1‚800rsd plus dekoracija“ Sve cene torti su finalne, i tortu dobijate baš tako kao je na slici, često mnogo lepše.

Dostava torti Beograd

 • Torte daostavljamo na teritoriji celog Beograda i okoline
 • Torte dostavljamo i na teritoriji cele Srbije. Nažalost tortu nije moguće polati kurirskom službom a da ona stigne čitava, zato van Beograda dostavu vršimo našim vozilima. Za preciznu cenu dostave do željene lokacije nas kontaktirajte.
 • Torte dostavljamo u precizno dogovoreno vreme. Pod precizno mislimo na minimalni vremenski raspod od sat vremena ili više. Na primer: “Dostavite tortu izmedju 16-17h” Primer dva: “Dostavite tortu izmedju 13h-17h u restoran kad god ste u mogućnosti”
 • Sve druge tehničke stvari oko dostave preuzimamo na sebe. Na primer: Čujemo se sa restoranom ako je potrebno, najavimo se da dolazimo tada i tada, javimo da obezbede mesta u frižideru itd itd. Bitno nam je da vi o tome ne mislite, već da se fokusirate da proslava bude fantastična, a mi preuzimamo i sve ostale okolnosti koje mogu da se dese pre isporuke torte. 
 • Dostava je u većini slučajeva besplatna za Beograd. Ovo ne važi samo za okolinu Beograda, (Stara Pazova, Batajnica, Kotež, Borča, Ovča, Avala, Sremčica itd) ili ako postoje neki specijalni zahtevi koji od nas zahtevaju da dodatno angažujemo kurire da obave još neke stvari.

Poručivanje torte Beograd - Načini plaćanja

Tortu možete platiti kao fizičko ili pravno lice. Svi načini plaćanja su dostupni

 • Virmansko plaćanje uplatnicom u pošti menjačnici ili bilo gde drugde.
 • Plaćanje karticama na websajtu
 • Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja 
 • WesternUnion, MoneyGram, Ria transferi
 • Štapom i kanapom 
sr_RSSerbian