Dostava cveća Beograd

Dostava cveća Beograd

Dostava cveća u Beogradu je moguća u najkraćem mogućem roku, u nekim slučajevima u roku i od 1 sata. Cveće dostavljamo na teritoriji celog Beograda, u zavisnosti od dela grada, sajt će vam obračunati cenu dostave. Dostava cveća u Beogradu je besplatna za iznose preko 6990rsd, ali se to ne odnosi na okolinu Beograda. Za sve detalje pročitajte tekst do kraja

Dostava cveća Beograd - Poklondzija - Online cvećara

Ovde možeš da biraš kategoriju iz koje da izvršimo dostavu cveća u Beogradu

Izaberite cveće koje mislite da joj se dopada, a mi dalje preuzimamo

Koja je cena dostave cveća u Beogradu?

Kratak uvid u cenovnik dostave cveća

Cena dostave u 90% slučajeva zavisi od lokacije na koju dostavljamo cveće. Prilikom poručivanje cveća, kada navedete lokaciju za dostavu, sajt će automatski izračunati cenu dostave na osnovu kilometraže koju je potrebno mi da predjemo do tačke isporuke. 

Početna tačka sa koje se računa kilometraža do vaše željene lokacije za dostavu cveća su Vojislava Ilića 129, Voždovac; Jurija Gagarina 27g, Novi Beograd i Ace Joksimovića, Žarkovo (ovde se nalaze naše radnje i sve isporuke kreću sa tih adresa, a udaljenost se gleda od najbliže radnje željenoj adresi).

Cenovnik po zonama 

 • Zona 1 – 750 rsd (do 5 km od naše najbliže lokacije), besplatna za iznose veće od 6990 RSD.
 • Zona 2 – 1200rsd (5-10 km od naše najbliže lokacije), besplatna za iznose veće od 11990 RSD.
 • Zona 3 – 2000rsd (10 – 20 km od naše najbliže lokacije)
 • Zona 4 – 2500rsd (20 – 30 km od naše najbliže lokacije)

Kada je dostava cveća skuplja i ne računa se po regularnom cenovniku?

Druge cene su za neke specijalne zahteve, kao što su na primer:

 • Dostava u ponoć (00:00). Cena dostave u ponoć je regularna cena koju sajt izračuna za vašu lokaciju, plus 1000rsd na tu cenu.
 • Dostavu cveća van Beograda, na udaljenost do 100 kilometara ili za preko 100km od Beograda. Za to se usmeno dogovaramo, negde okvirna cena dostave je 50rsd po kilometru i minimalan iznos porudzbine je preko 10000rsd. Za takve zahteve, najbolje je da nas pozovete pa sve dogovorimo telefonom.
 • Može da se desi da cena dostave cveća bude skuplja u slučaju da trebamo nešto da pokupimo na još nekoj lokaciji, pa je potrebno ići na više lokacija.
 • Kada je potrebno da pre isporuke obavimo neku kupovinu za vas u nekoj drugoj radnji, poput parfimerije, zlatare i slično.

Takodje ako se neki vaš zahtev za dostavu cveća ne nalazi u navedenim, budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovaramo ODMAH

Šta se dešava kada osoba nije na naznačenoj lokaciju za dostavu cveća u Beogradu?

Ovo je situacija koja se dešava, ali koju smo vremenom i debelim iskustvom smanjili na minimalan procenat, naravno uz vašu pomoć. Bez obzira što dajemo sve od sebe da se ovo ne dešava, ipak se ponekad dešava. Razni su razlozi za tako nešto, na neke ne možemo da utičemo na neke svakakao možemo. Nećemo naplatiti dodatno isporuku ako osoba nije tu ili se nešto u medjuvremenu promenilo pa nije na adresi. Vratićemo se ponovo na adresu kada bude tamo i to nećemo naplatiti u slučaju da su sledeći podaci tačni.

Zamolićemo vas da se potrudite oko tačnosti ovih podataka ili da nas obavestite ako za neki mislite da je klimav ili ne znate uopšte taj podatak

 • Tačna adresa, broj zgrade, stan ili sprat. (dešava se na primer da bude umesto broj “7”, “7a” ili da se zamene broj stana i sprat, pa zvonimo po zgradi redom) 🙂
 • Tačan broj telefona, da se ne proguta neki broj ili zameni ili pogreši, jer onda ako vi ne budete u trenutku pri telefonu da vas pozovemo, osoba se ne javlja, bezveze moramo da se vratimo sa adrese. Takodje tačan broj nam je potreban da se par minuta pre dostave cveća najavimo, kao i za eventualne dogovore sa primaocem oko isporuke. Vrlo važan podatak
 • Ova dva podatka su sasvim dovoljna, samo se potrudite da budu ispravna.

Da li možete da izvršite dostavu cveća samo sa brojem telefona?

U slučaju da imate samo broj telefona, nije problem da mi saznamo adresu i dogovorimo isporuku. Vrlo vešto i iskusno to radimo da voljena osoba neće imati pojma o čemu se radi dok kurir ne dodje na adresu i isporuči cveće.

Postoji samo jedna mala sitnica kod ovog zahvata. Ako se osoba ne javlja ili odbija da joj se bilo šta dostavi, čak i uz obrazloženje ako joj na kraju kažemo da je iznenadjenje, mi nismo u mogućnosti onda da storniramo vašu porudzbinu. Zato je pre ovakve akcije najbolje da se čujemo i sve dogovorimo prvo telefonom.

Gde sve u Beogradu vršimo dostvu cveća?

Dostava cveća Novi Beograd

Dostava Cveća Novi Beograd

Kada ukucate na pretraživaču “Dostava cveća Novi Beograd”, dođete na naš sajt i poručite, budite sigurni da najleši cvetni aranžman može biti dostavljen u ekspresnom roku. Novi Beograd je reon u kom se najbolje i najbrže snalazimo, tako da će vaša dostava cveća na Novom Beogradu biti na adresi malo nakon što završimo razgovor.

Dostava cveća vračar

Dostava Cveća Vračar

Dostava cveća Vračar – Jedan od najlepših delova Beograda je među omiljenim lokacijama za dostavu. Vaše je da odaberete aranžman, a naš posao da on stigne u dogovoreno vreme i da se osoba kojoj je namenjen bude oduševljena.

dostava cveća vozdovac

Dostava Cveća Voždovac

Dostava cveća Voždovac – Kraj sa posebnim šmekom je jedna od najčešćih lokacija na koje Poklondžija dostavlja poklone, cveće i mnogo lepih stvari. Budite sigurni da će vama draga osoba kojoj se dostavlja cveće na Voždovcu biti oduševljena.

dostava cveća zemun

Dostava Cveća Zemun

Dostava cveća Zemun – Najlepši buketi, cvetni aranžmani i mnogo lepih stvari iz naše online cvećare stižu ekspresno na Taurunum. Odaberite aranžman, naručite online ili nas pozovite i prepustite sve ostalo nama.

dostava cveća starti grad

Dostava Cveća Stari Grad

Kada je dostava cveća potrebna za Stari Grad, tada se posebno oduševimo, jer taj prelepi deo Beograda budi razne uspomene i prosto je zadovoljstvo prošetati se tuda i potražiti vrata iza kojih ćemo nekome izmamiti osmeh.

dostava cveća banovo brdo

Dostava Cveća Banovo Brdo

Dostava cveća Banovo Brdo – Jedan od najlepših krejeva Beograda, između Save i Košutnjaka je među omiljenim lokacijama za dostavu. Odaberite aranžman, naručite i sačekajte samo da naš dostavljač pređe most na Adi i javi vam da je osoba kojoj je cveće namenjeno oduševljena.

Još par sitnica o dostavi cveća u Beogradu

Dostava cveća se vrši u svim delovima Beograda i okoline. Baza naše cvećare u Beogradu se nalazi na Voždovcu, bitno je da naglasimo da dostava u roku od 2,3 sata, što je prosečna brzina dostave koju imamo kada je upitanju dostava za isti dan, nije moguće za svaki deo grada, u svakom trenutku. Pod “nije moguća” mislimo na vreme prevelike praznične gužve, obilnih kiša, nevremena ili udarne špic gužve nakon kraja radnog vremena.

Svakako, 90% svih naših dostava cveća se završi i za manje od 3 sata, ali želimo da izgradimo poverenje sa našim kupcima, kako i da uvek imaju preciznu informaciju o njihovoj dostavi cveća, zato je bitno da naglasimo ove stvari. Više informacija o uslovima dostave možete pogledati na stranici zone dostave.

sr_RSSerbian