Pravila dostave

Pravila dostave poklona, cveća i torti u našem Gift Shopu.

Poklondžija shvata poklone veoma ozbiljno, samim tim je dostava poklona veoma važan faktora našeg posla. Vrhunska usluga dostave nam je veoma bitna, ona mora da bude brza, efikasna i najbitnije od svega, da poklon stigne bezbedno i da bude kao sa slike. 

Zbog toga dostavu cveća i torti ne poveravamo kurirskim službama, nego ih mi dostavljamo našim vozilima, dok ostale poklone koji mogu lepo da se upakuju i bezbedno da stigu, šaljemo preko kurirskih služi.

 

Zone dostave cveća i torti:

 

Da bi bili sigurni da cveće i torte stižu u pravom obliku, odnosno da nikakvih nezgoda u transportu ne bude, odlučili smo da sami dostavljamo i cveće i torte. Upravo zbog toga imamo određene zone dostave, i pravila vezana za cenu istih:

 

Zona I (1-5km)

Dostava je besplatna za porudžbine iznad od 3,990 RSD. Za porudžbine manje od 3,990 RSD dostava se naplaćuje 380 dinara.

Zona II (5-10km)

Dostava je besplatna za porudžbine iznad od 5,990 RSD. Za porudžbine manje od 5,990 RSD dostava se naplaćuje 500 dinara.

Zona III (10-25km)

Dostava je besplatna za porudžbine iznad od 7,990 RSD. Za porudžbine manje od 7,990 RSD dostava se naplaćuje 800 dinara.

Zova IV (van zone) 

Ovde je neophodno da nas kontaktirate kako bismo mogli da dogovorimo uslove dostave. Odgovorićemo u najkraćem roku. Budite sigurni da ćemo učiniti sve u našoj moći da Vam izađemo u susret i dostavimo željeno cveće ili tortu i van naših zona dostave.

 

Troškovi dostave poklona:

Dostava je BESPLATNA za sve porudzbine iznad 4990rsd ako se vrši u Beogradu.

Ostale poklone iz našeg gift shopa šaljemo kurirskom službom ili takođe dostavljamo mi lično ako je dostava u Beogradu.  

Poštarinu naplaćuje kurirska služba, a za isnose preko 4990rsd mi snosimo troškove dostave poklona.