XXL Buket sa roze ružama

12.870,00 RSD

XXL Buket sa roze ružama – Ako je njena omiljena boja roze, evo predloga da malo preterate sa iznenađenjem. Buket je u veličini čoveka!

СКУ: xxl4 Kategorija:

Opis

XXl Buket sa roze ružama

XXL Buket sa roze ružama – Ako je njena omiljena boja roze, evo predloga da malo preterate sa iznenađenjem. Buket sa roze ružama u veličini čoveka, ostaviće snažan utisak na dragu osobu. Poručite ili nas pozovite da se zajedno dogovorimo da je iznenadimo.

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
XXL Buket sa roze ružama
Cena:
rsd 12870
Dostupnost proizvoda
Available in Stock