Srpske Crkve i Manastiri

11.990,00 RSD

Kategorija:

Opis

Srpske Crkve i Manastiri – Knjiga za poklon

Knjiga u kojoj se nalaze sve naše Svetinje sa  njihovim detaljnim opisom i lokacijom.

Dosta nas po nešto zna o Svetim mestima, ali u ovoj prelepo opisanoj knjizi sa kožnim povezom pronaćićete i najsitnije detalje o tim mestima.

U ovoj knjizi se nalazi spisak 32 Svetinje, one Vam mogu pomoći i pri odabiru mesta za obilazak, ili kada ste blizu njih,a nemate poseban razlog da svratite, samo pročitajte knjigu i pronaćićete odgovor. 🙂

Ovako koristan i lep poklon uvek možemo dodatno ulepšati ukrasnim papirom koji će poklon dići na viši nivo.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.