Prve reči – Knjiga za decu

1.790,00 RSD

Kategorija:

Opis

Knjiga za decu – Prve reči

Poklondzija lično, je sa ovom knjigom, od 8 meseci počeo da komunicira sa svojim sinom. Zaključak je bio kako je neverovatno da takva jedna sitnica kao što je ova knjiga može da razvije kompleksnu radnju kao što je dečakov govor i razumevanje pojmova.

Počeli smo od osnovnih pojmova svakodnevno, dok vremenom nismo počeli da sklapamo i rečenice. Sada imamo 3 godine, a ova knjiga se i dalje vuče po stanu, polu iscepana i deluje kao da je rat preživela, ali i sada nekada je otvorim i pitam ga šta je ovo, a on odgovori.

Jer knjiga je puna ilustrovanih pojmova, od bate i seke, lopte i lopatice, do doktora, karatiste i kosilice za travu, što deca kasnije tek počinju da razdvajaju i prepoznaju po uniformi. Tako da ovo je jedan neverovatan lisnati poklon. Poklon knjiga za decu koju Poklondzija lično preporučuje.

Ovako koristan i lep poklon uvek možemo dodatno ulepšati ukrasnim papirom koji će poklon dići na viši nivo.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.