Veseli zalogaj – kuvar za klince i klinceze

4.990,00 RSD

Deca obožavaju kreativnost, igru i zanimljivosti. Olakšajte roditeljima jednu od težih stvari, a to je spremanje hrane za decu i verujte nam biće Vam dugo dugo zahvalni.

Opis

Knjiga za decu – Veseli zalogaj za klince i klinceze.

Koliko je hrana bitna za odrastanje i razvoj dece, to da pokušamo da opišemo ne bi nam bilo dovoljno dva dana pisanja. Ovaj predlog je naša VELIKA preporuka, jer zna se koliko se mame trude, zalažu, muče oko spremanja obroka, a tek stres koji podnose kada deca neće da jedu spremljeno, je nešto što ova knjiga može lako da reši ili bar mnogo pomogne.

Knjiga je totalno koncepirana na spremanju zanimljivog izgleda hrane za decu, koji će im privući pažnju. Svaki obrok je neka zanimljiva slika kojom možemo da animiramo dete i dodatno podstaknemo da pojede spremljeno. Obroci uz ovu knjigu mogu da postanu nestvarno laki, a zahvalnost i prepričavanje kakav je uticaj i efekat ova poklon knjiga imala, mogu da budu nestvarni.

Kao majstori za poklone, ovo je nešto što bez trunke nedoumice možemo da preporučimo. Vi je možete poručiti, a mi ćemo je zapakovati kao poklon i isporučiti na adresu.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Ovaj proizvod takođe možemo poslati bilo gde u Srbiji. Rok isporuke brzom poštom je 2 radna dana. Pre poručivanja nas kontaktirajte za sve detalje.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.