Slika iz delova Joker – 12

1ТП2Т – 1ТП1Т

Slika iz delova jednog od najpopularnijih negativaca čini da prostorija postane izuzetno kul. Dostavljamo poklone 24/7.

Joker je lik sa stavom i sa njim nema šale.

СКУ: - Kategorije: ,
Očisti

Opis

Slika iz delova Joker

Slika iz delova Joker – ova slika jednog od najpopularnijih negativaca garantovano će učiniti da prostorija u kojoj je postavljena bude osetno više kul. Odabite dimenziju i neka Joker, negativac sa stavom, oplemeni vaš radni ili poslovni prostor. Na ovoj slici, prikazan je Joker iz najpopularnije Betmen trilogije, iz dela Mračni Vitez, koga je igrao masetralni Hit Ležer (Heath Ledger) koji je za maestralnu glumu dobio i oskara.

Dostupne dimenzije: 

50×50,
50×80,
60×100,
80×110

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru. Za druge gradove šaljemo poklone brzom poštom.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.

POZOVITE – 069555445 – može i Viber i WhatsApp

Pogledajte ceo asortiman našeg online gift shopa. Imamo fenomenalne torte za sve prilike, najlepše cvetne aranžmane, kao i najbolje poklone za muškarce i originalne poklone za devojke. A tu su i fenomenalni pokloni za rođenje deteta, kao i širok izbor najkvalitetnijeg pića. 

U našem šopu možete platiti platnim karticama, gotovinom prilikom dostave, direktnom uplatnom na račun ili čak preko Paypall-a.

Dodatne informacije

Veličina slike

50×50, 50×80, 60×100, 80×110