Šoljice za kafu i čaj – poklon šolje

Šoljice za kafu i čaj sa različitim izrazon lica i emocija kojima možete preneti poruku na jedan jedinstven i unikatan način. Poklon šolje kojima ćete pokrenuti i najjače emocije. Svaka od ovih šoljica za kafu je jedinstvena i na svoj način govori, tako je dobro osmišljena da može nadmašiti i najluksuznije poklone.

Ulepšajte im tužan dan, dodajte osmeha na najlepše trenutke, pošaljite iskren poljubac poput malog deteta, razbudite je, intrigirajte i još mnogo toga šta možete postići poklon šoljama poput ovih.

Ove šoljice za kafu i čaj su izradjene u Nemačkoj, nemčki brend, glazirani porcelan hotelskog kvaliteta, visoko otporan na udarce. Možete ih koristiti i za podgrevanje napitaka u mikrotalasnoj, takodje bez problema prati u mašini za sudove.

Osim što su ove poklon šolje vanserijski poklon fazon, one provereno ostavljaju trag za sobom i odišu visokim kvalitetom izrade koji na našem tržištu dominira kada su šoljice za kafu upitanju. Pardon, unikatne šoljice za kafu i čaj sa različitim izrazima lica i emocija. 🙂

Филтер