Astoria Prosecco Rose 0.75l

3.490,00 RSD

СКУ: ASTORIA ROSE Kategorije: ,

Opis

Osetite italijanski šarm sa Astoria Prosecco Rose!

Astoria Prosecco Rose – Poreklo

Ovo je elegantno i prefinjeno penušavo vino koje spada u kategoriju rosé Prosecca. Ovo vino se proizvodi u Veneto regiji, na severoistoku Italije, koja je poznata po proizvodnji najboljih Prosecco vina u svetu.

Astoria Prosecco Rose – Kako nastaje?

Pravi se od grožđa koje se ručno bere sa vinograda na brežuljcima oko Astoria vinarije. Vino se proizvodi po tradicionalnoj metodi prirodnog vrenja u boci, a krajnji proizvod je vino koje ima prepoznatljivu bledo roze boju i delikatnu aromu jagoda, trešanja i malina.

  • Astoria – Ukus i uz šta se najbolje slaže

Ovo penušavo vino ima ukus koji se odlikuje savršenom harmonijom između svežine i slasti, sa blagom kiselinom i malo slatkoće. Ovo vino se može poslužiti kao aperitiv ili se može koristiti za uparivanje sa laganijim jelima poput salata, ribe ili laganih deserata.

Astoria Prosecco Rose je visokog kvaliteta i nagrađivano je brojnim nagradama na međunarodnim takmičenjima. Proizvodi se od 100% Glera grožđa, koje je uzgajano u skladu sa održivim poljoprivrednim praksama.

  • Astoria  – benefiti

Ovo vino nudi brojne benefite, uključujući smanjenje stresa i poboljšanje raspoloženja, kao i mogućnost da se podeli sa prijateljima i porodicom i uživa u nezaboravnim trenucima. Takođe, Astoria Prosecco Rose je niskokalorično piće, sa samo 69 kalorija po čaši od 150 ml, što ga čini odličnim izborom za sve one koji paze na svoju liniju.

Astoria Prosecco Rose je luksuzno vino koje nudi savršen spoj kvaliteta, ukusa i izgleda, a koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje vina.

Pogledajte i ostala penušava pića