Poklon za bebe – Slonić

7.990,00 RSD

Prelep, koristan i presladak poklon za novopoečene roditelje. Poklondžija toplo preporučuje ovaj aranžman jer je oduševljenje zagarantovano.

Šifra proizvoda: pb9 Kategorija:
Očisti
Pregled korpe

Opis

Slonić koji donosi poklon za bebu

Slonovi inače znače sreću, mada nema veće sreće nego kada dobijete bebu. Tako da ovaj poklon svakako ne može nadmašiti maminu i tatinu sreću, ali je vrlo unikatan i nadmašiće sve druge poklone i gestove koje je mama dobila što je na svet donela jednu prelepu bebu.

Poklon sadrži velo korisne stvari za bebine prve dane-mesece. Ako vam se dopada ovaj poklon za bebu, poručite ga u par klikova, a mi ćemo ga dostaviti na željenu adresu!

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Dodatne informacije

Izaberi boju

Plavi Slonić, Roze Slonić