Poklon za bebe – Slonić

7.990,00 RSD

Prelep, koristan i presladak poklon za novopoečene roditelje. Poklondžija toplo preporučuje ovaj aranžman jer je oduševljenje zagarantovano.

СКУ: pb9 Kategorija:
Očisti

Opis

Slonić koji donosi poklon za bebu

Slonovi inače znače sreću, mada nema veće sreće nego kada dobijete bebu. Tako da ovaj poklon svakako ne može nadmašiti maminu i tatinu sreću, ali je vrlo unikatan i nadmašiće sve druge poklone i gestove koje je mama dobila što je na svet donela jednu prelepu bebu.

Poklon sadrži velo korisne stvari za bebine prve dane-mesece. Ako vam se dopada ovaj poklon za bebu, poručite ga u par klikova, a mi ćemo ga dostaviti na željenu adresu!

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava poklona za Beograd je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu poklona u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Dodatne informacije

Izaberi boju

Plavi Slonić, Roze Slonić