Prodavnica - Poklon za bebe – Slonić

Poklon za bebe – Slonić

6.570,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Očisti
Pregled korpe

Opis

Slonić koji donosi poklon za bebu

Slonovi inače znače sreću, mada nema veće sreće nego kada dobijete bebu. Tako da ovaj poklon svakako ne može nadmašiti maminu i tatinu sreću, ali je vrlo unikatan i nadmašiće sve druge poklone i gestove koje je mama dobila što je na svet donela jednu prelepu bebu.

Poklon sadrži velo korisne stvari za bebine prve dane-mesece. Ako vam se dopada ovaj poklon za bebu, poručite ga u par klikova, a mi ćemo ga dostaviti na željenu adresu!

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu poklona u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

Dodatne informacije

Izaberi boju

Plavi Slonić, Roze Slonić