Politika privatnosti

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Privatnost podataka” font_container=”tag:h1|font_size:32|text_align:center” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” link=”url:https%3A%2F%2Fpoklondzija.com%2Fpolitika-privatnosti%2F|title:Politika%20privatnosti||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1593774856498{margin-top: 25px !important;margin-right: 100px !important;margin-left: 100px !important;}”]Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajta je od najvećeg značaja za našu firmu. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Poklondzijom su usklađene sa propisima Republike Srbije, a takođe prate GDPR pravila.

Prilikom online kupovine Poklondzija obrađuje sledeće vrste podataka o ličnosti:

Ime i prezime
Broj telefona
E-mail adresa
Adresa (grad, ulica i broj, poštanski broj, broj stana i sprat)
Podaci o izvršenim transakcijama plaćanja
Drugi podaci neophodni za ispunjenje određene svrhe

Obradu navedenih podataka vršimo u cilju zaključenja i izvršenja ugovora sa vama, kao i u cilju poštovanja zakonskih obaveza.

Poklondzija naročito vodi računa, da vaši podaci o ličnosti ne budu ustupljeni neovlašćenim licima. Upravo zbog toga, unutar naše kompanije, pristup podacima, koje ste nam stavili na raspolaganje, imaju samo oni sektori odnosno oni zaposleni kojima su isti neophodni za ispunjenje svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni, a kojima je u opisu posla obrada podataka o ličnosti. Pored naših zaposlenih, u cilju pružanja određenih usluga, vaše podatke možemo da ustupimo trećim licima koji pružaju usluge u ime Poklondzije (npr. Kurirske službe, IT partneri koji se bave održavanjem web sajta)

U svim ovim slučajevima naš odnos sa eksternim parterima i način zaštite i postupanja sa vašim podacima o ličnosti obezbedili smo ugovorima u skladu sa Zakonom. Sve prikupljene informacije o vama prilikom online kupovine su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Poklondzijom. Svi naši zaposleni (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje svih načela zaštite podataka o ličnosti. Poklondzija preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Podatke koje nam dostavljate u cilju zaključenja i izvršenja ugovora i po osnovu pristanka, dostavljate isključivo na dobrovoljnoj bazi. S tim da napominjemo da bez svih podatka koji su nam neophodni za ispunjenje svrhe, po pravilu nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa Vama i pružimo Vam dogovorene usluge.

 

Slanje dokumentacije na mail

Ostavljanjem mail adrese dajete saglasnost da Vam se obaveštenja i dokumentacija koja se odnose na ugovor o prodaji šalju u elektronskom obliku, na mail adresu koju ste ostavili. Poklondzija će komunicirati sa Vama putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja će objavljivati na ovom sajtu, a u posebnim slučajevima i telefonom.

 

Zabrana zloupotrebe sajta

Korisnicima našeg internet sajta nije dozvoljeno da:

Ometaju i/ili onemogućavaju bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja;

Bave se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem koristeći naš sajt;
Modifikuju, ometaju, presreću ili hakuju internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja;
Koriste specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta.
Ukoliko se prekrši bilo koji od navedenih Uslova mi korisnika možemo onemogućiti da koristi ovaj internet sajt na stalnom nivou. Takođe, možemo preduzeti i druge mere, uključujući i to da prijavimo nadležnim organima.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

sr_RSSerbian