Sigurna Kupovina

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Sigurna Kupovina” font_container=”tag:h1|font_size:32|text_align:center” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column css=”.vc_custom_1612178027813{margin-top: 25px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1612178238925{margin-top: 25px !important;}”]Šta znači sigurna kupovina kod Poklondžije? Nepoverenje kupaca u procesu elektronske trgovine je jedan od najvećih problema za razvoj delatnosti same online trgovine (pod kojom je naša prodavnica i registrovana), rešeni smo da svim našim posetiocima koji dođu na ovu stranicu pojasnimo da je kod nas kupovina potpuno bezbedna.

Svesni smo činjenice i potrebe da se kupac oseća sigurno, neprestano usavršavamo i razvijamo sisteme kojima štitimo kupce. Najprovereniji način da sigurno kupujete preko interneta, jeste kupovina u prodavnici koja je registrovana pod adekvatnom delatnošću u APR-u i kojoj su poverenje ukazale i banke i samim tim joj omogućile da na sajtu ima njihov terminal, odnosno da sami kupci mogu da robu plaćaju platnim karticama. 

Nabrojaćemo vam neke od razloga koji kupovinu kod nas čine sigurnom:

– sve fotografije artikala odgovaraju stvarnim artiklima

– mogućnost povrata robe

– dostava na kućnu adresu za maksimalno 48 časova

– iznos koji Vam sajt prikaže je tačna cena koju plaćate (nema dodatnih taksi ili povećanja cene)

– garancija za oštećenje robe u transportu

– svaka pošiljka se šalje sa označenom vrednošću

Naša online gift shop prodavnica omogućava sigurnu i jednostavnu online kupovinu, a pri tom vam daje širok izbor načina plaćanja (plaćanje gotovinom prilikom dostave, plaćanje direktno na naš bankovni račun, platne kartice, PayPall). 

Sve što treba da uradite jeste da se zavalite u vašu fotelju, izaberete sta želite da kupite za sebe ili vama dragu osobu  i veoma brzo će se naći na pravom mestu.

Online trgovina više nije budućnost, ona je postala naša svakodnevica. Ako do sad niste kupovali kod nas, izaberite jedan od preko 250 različitih poklona, cvetnih aranžmana i torti iz naše ponude i uverite se zašto smo najbolji.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

sr_RSSerbian