Miks torta za rođendan sa 2 ukusa

6.390,00 RSD

Totra za rođendan

Ferrero Roche – Pistaći

Šifra proizvoda: tor73 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Miks torta za rođendan sa 2 ukusa

Mix torta kako sam reč kaže, je kombinacija dva ukusa od kojih inače pravimo velike torte. Vrlo zanimljiva torta ako želite da probate više ukusa i komentarišete šta se kome najviše dopada. Ovo je jedna od naših najprodavanijih torti, baš zbog toga sto je napravljena od dva najbolja ukusa. Ferrero roche i Pistaći. Preporuka za sve koji ne žele specijalnu dekoraciju, već da uživaju u dobrom parčetu torte. Osim što je preukusna, fantastičnog je izgleda.

Ova torta ima 2,5 kg 

 

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.

 

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
2.5 based on 2 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
Miks torta za rođendan sa 2 ukusa
Cena:
RSD 6390
Dostupnost proizvoda
Available in Stock