Torta sa cvetićima za devojku za rodjendan

11.490,00 RSD

Torta sa cvetićima i leptirićima za devojku sjajan je poklon iznenađenja. Njome joj poručujete da je ona vaša kraljica. Darujte je i biće oduševljena.

Šifra proizvoda: tor79 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Možete je darovati za rođendan, za godišnjicu, Dan zaljubljenih, ili bez nekog posebnog povoda. U skladu s tim možemo menjati natpis na crvenoj traci. Najbolje da je darujete kada samo želite da pokažete koliko vam znači.

Uz nju preporučujemo da poručite i buket od 101 crvene ruže. Upakovane kao luksuzan cvetni aranžman + torta s cvetićima za devojku učiniće vaš ljubavni poklon u potpunosti kompletnim.

Ova torta ima 4kg

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • KINDER TORTA, NUGAT TORTA, ČOKO-BOMBA, BOEM TORTA
  • REFORMA, INTERKONTINENTAL, ČOKO-MOKO, ESTERHAZI, SNIKERS, MILKA
  • EGIPĆANKA, DOKTORKA (grilijas lešnik), MOSKVA, PLAZMA-MALINA,
  • VOĆNA PUSLA, ŠPANSKI VETAR, PUSLICA, KAPRI TORTA

NAPOMENATorta se mora poruciti minimalno 3 dana ranije. U slucaju potrebe kraćeg roka pravljenja i dostavljanja torte, kontaktirajte nas. Torte koje ne mogu pod fondan (zbog kremaste teksture) mogu biti dekorisane samo šlagom.

Vatrometi i svećice nisu deo torte. Toperi sa natpisima se mogu menjati po zelji.

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.