Uslovi korišćenja

Poštovani kupci,
molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Poklondzija internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja u daljem tekstu:

  • 1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu poklondzija.rs i svim njegovim sadržajima.
  • 2. Potrošač je fizičko ili pravno lice koje kupuje proizvod
  • 3. Prodavac u konkretnom slučaju je Poklondzija

Poklondzija na sajtu sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.poklondzija.rs sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i poklondzija.rs se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Sadržaji objavljeni na internet sajtu Poklondzije, vlasništvo su Poklondzije i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Poklondzije i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.
Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih, potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

sr_RSSerbian