Prodavnica poklona - Poklon selekcija koktel pralina

Poklon selekcija koktel pralina

7.990,00 RSD

Ekskluzivno pravljene koktel praline. U svaku je posebno uložen trud, zato možemo slobodno da kažemo da su dostojne najekskluzivnijih dogadjaja ili samog kralja što bi se reklo.

СКУ: HM SELEKCIJA Kategorija:

Opis

Osim što će izgledom nadmašiti sve ostale poslastice, isto tako su kvalitetne i izvanrednog ukusa. Kada se otvori kutija, prosto će ostati zbunjeni i neće znati koju prvo da napadnu. Vrlo su intezivnih ukusa, te ovo jedno pakovanje može komotno da zasladi do 20ak ljudi.

Ovo su minijaturne verzije velikih torti i njihovih ukusa, ručno i ponaosob dekorisane.

Rok upotrebe 3 dana, čuvati u frižideru.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava HomeMade poklon selekcije koktel pralina u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava HomeMade poklon selekcije koktel pralina je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopuniti vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.

 

sr_RSSerbian