Prodavnica poklona - Slatka selekcija

Slatka selekcija

4.190,00 RSD

Ovo su minijaturne verzije velikih torti i njihovih ukusa, ručno i ponaosob dekorisane. Vrlo puno pažnje i truda uloženo u ukus kao i u sam izgled.

Šifra proizvoda: HM SLATKA Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Kada se otvori ovo poklon pakovanje, detaljno zagledanje i odabir svog prvog zalogaja, postaju njegova najveća čar.

Vrlo su kvalitetno i bogato punjeni, te zato ova poslastica od 9 ručno pravljenih koktel torti, može faktički da zasladi i 9 ljudi. Ako ih je manje ili samo jedna osoba, predlažemo da u poklon čestitci napišete i da skloni vagu sa vidnog mesta.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava HomeMade slatke selekcije u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava HomeMade slatke selekcije je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopuniti vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.