Prodavnica - Luksuzna čokoladna torta za rodjendan

Luksuzna čokoladna torta za rodjendan

9.980,00 RSD

Luksuzna čokoladna torta za rođendan – najbolji izbor za istinske ljubitelje čokolade. Izaberite najčokoladniju od svih čokoladnih torti i sigurno nećete pogrešiti.

Šifra proizvoda: tor90 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Luksuzna čokoladna torta za rodjendan

Luksuzna čokoladna torta za rođendan uvek je bila odličan izbor kada su u pitanju rođendanska slavlja. Torta za rođendan neophodan je deo svake rođendanske proslave. Čokoladne torte uglavnom svi vole. I deca i odrasli obožavaju prelepi ukus čokolade. Kada torti dodamo luksuzan izgled, ona može postati i odličan rođendanski poklon. Uz lepu dekoraciju čak i obična čokoladna torta postaje luksuzna, pa sve oduševljava. Zato ne oklevajte i poručite je.

I među čokoladnim tortama ima razlike, bitno je samo da odaberete onu koja vam se najviše dopada, odnosno koju najviše voli osoba kojoj je poklanjate. Čokoladna s orasima, lešnicima, plazmom, voćnim jogurtom… Može biti još čokoladnija, sa komadićima čokolade, ili sočnija, sa dodacima voća – na primer malina ili višanja, za savršeni slatko-kiseli ukus.

Naša preporuka je da izaberete najčokoladniju tortu – jer baš nju imamo u našoj ponudi, a kada pozovete ispričaćemo vam po čemu je specifična, osim što je najčokoladnija. 🙂

Ovo je kompletna ponuda svih ukusa naših torti da bi vaša luksuzna čokoladna torta bila zasita posebna. :

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA, REFORMA, ESTERHAZI
  • ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA, KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA
  • NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA, GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORT

Bitne stvari prilikom kupovine

Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije).
Dostavu torti aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
Ako nešto želite da dodatno ulepšate vaš poklon i uz tortu dodate (Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.