Torta sa makaronsima na dva sprata

21.690,00 RSD

Torta sa makaronsima na dva sprata za devojku za rođendan doneće radost na rođendansko slavlje. Ljupka, šarena, vesela, već pri pogledu se topi u ustima, kao i sladoled na vrhu kojim je dekorisana.

Šifra proizvoda: tor89 Kategorije: , , ,
Pregled korpe

Opis

Ova torta je veoma popularna u poslednje vreme, a za to ima dosta razloga. Šarena je, a boje možete sami da birate. Samim tim je vesela i prelepo izgleda. Sladoled koji se na vrhu topi daje joj posebnu draž i mami da što pre bude pojedena. Odlična je za fotografisanje, a svi znamo koliko lepa torta doprinosi lepoti slika sa rođendanske zabave. To su uspomene koje ostaju, pa ako ova torta bude vaš poklon i vi ćete biti deo njih.

Brojni su ukusi iz naše ponude koje možete da birate. Prvi sprat bi bio jedan, a drugi sprat drugi ukus, tako da torta sa makaronsima na 2 sprata za devojku može biti izrađena u 2 ukusa.

Ova torta ima 6kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.