Prodavnica - Torta medved u balonu

Torta medved u balonu

17.490,00 RSD

Torta medved u balonu za proslavu prvih rođendana vaše princeze. Izgledom i ukusom oduševiće sve goste, koji dođu na žurku.

Šifra proizvoda: tor28 Kategorije: , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Torta medved u balonu za devojčice ima 7 kilograma i dovoljno je velika za sve goste ukoliko svojoj princezi savite rođendan u igraonici, u sali, ili kod kuće.

Ova torta na tri sprata prelepo izgleda. Donji sprat je najširi. Na njemu je sa strane ispisano ime slavljenice. Odozgo su postavljeni medvedići, poput onog koji se nalazi na vrhu torte, u korpi balona. A baš ta korpa predstavlja treći sprat ove velike torte. Oko cele torte je „vozić“ sa medvedićima i slatkišima.

Tortu možete poručiti u najrazličitijim ukusima. Preporuka je da donji sprat bude čvršće strukture da bi mogao da izdrži sve ostale elemente torte. Dostupni ukusi su:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostpan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

(Torte izradjujemo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično) ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i slično)

Torta medved u balonu odličan je izbor za proslavu rođendana devojčica ili dečaka dok su još mali. Najčešće za prvi ili drugi rođendan, dok još nemaju omiljene crtane junake. Boje torte možemo prilagoditi po vašoj želji.

Isporuka torte može biti kada god poželite, bitno je samo da se unapred dogovorimo. Dostavu torti radimo i u druge gradove.