Torta za navijača Zvezde za 18 rodjendan

13.090,00 RSD

Torta za navijača Zvezde za rođendan na dva sprata obradovaće svakog vernog fana ovog kluba. Torta je cela crveno-bela, sa natpisom “Delije sever”, grbom i brojem godina koje slavljenik puni. Sjajan je izbor za proslavu punoletstva.

Šifra proizvoda: tor87 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Torta za navijača Zvezde za 18. rodjendan obradovaće svakog vernog fana ovog kluba, koji redovno prati Zvezdine utakmice. Ukrašena je brojem godina koje slavljenik puni  i grbom Crvene zvezde. Sjajan je izbor za proslavu punoletstva.

Mladićima u tom uzrastu veoma je bitan osećaj priradnosti. Ukoliko se gaji putem fudbalskog kluba, onda je sigurno snažan. Budite deo ulaska u svet odraslih momku koji slavi 18. rođendan. Zato poklonite ovu tortu koja će oduševiti i sve njegove drugove.

Naravno torta za zvezdaša može biti poklonjena i odraslom muškarcu. Onom koji je “život proveo na Marakani” i kome je “srce na severu”.

Ova torta ima oko 4,5kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • KINDER TORTA, NUGAT TORTA, ČOKO-BOMBA, BOEM TORTA
  • REFORMA, INTERKONTINENTAL, ČOKO-MOKO, ESTERHAZI, SNIKERS, MILKA
  • EGIPĆANKA, DOKTORKA (grilijas lešnik), MOSKVA, PLAZMA-MALINA,
  • VOĆNA PUSLA, ŠPANSKI VETAR, PUSLICA, KAPRI TORTA

NAPOMENATorta se mora poruciti minimalno 3 dana ranije. U slucaju potrebe kraćeg roka pravljenja i dostavljanja torte, kontaktirajte nas. Torte koje ne mogu pod fondan (zbog kremaste teksture) mogu biti dekorisane samo šlagom.

Vatrometi i svećice nisu deo torte. Toperi sa natpisima se mogu menjati po zelji.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.