Torta sa jednorogom za prvi rođendan za devojčice

27.990,00 RSD

Torta sa jednorogom za prvi rodjendan za devojčice upotpuniće slavlje male princeze. Raznežiće srca svih koji su došli na proslavu.

Šifra proizvoda: tor86 Kategorije: , , ,
Pregled korpe

Opis

Torta sa jednorogom

Jednorozi su poslednjih godina veoma popularni na rođendanskim tortama. Asociraju na bajke, čarobni svet, princeze, svetlucave i magične stvari. Nema devojčice koja nije poželela da baš jednorozi budu tema njenog rođendana. Mnoge su tražile i da se jednorog nađe na rođendanskoj torti. Izbor torti kojima je ovo mitsko biće motiv je zaista ogroman. Jednorog torta ima dugu i jednoroge za osnovnu dekoraciju. Mi smo izabarli da bude ovakva, a vi je po želji možete malo izmeniti.

Ova torta je divan izbor kao deo poklona za rođendan ili krštenje. Svejedno je da li se prvi (ili bilo koji drugi) rođendan slavi kod kuće, u igraonici, ili restoranu. S obzirom da je na dva sprata, torta sa jednorogom za prvi rođendan može biti u dva ukusa. Ukuse birate sami i možete ih kombinovati kako želite.

Ova torta ima 7kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.