Okrugla torta za rođendan

8.490,00 RSD

Okrugla torta za rođendan sa šarenim bombonicama ukrašena šlagom odiše tradicionalnošću, kvalitetnim sastojcima i odličnim ukusom.

Šifra proizvoda: tor85 Kategorije: , , ,
Pregled korpe

Opis

Okrugla torta za rođendan sa šarenim bombonicama jedna je od onih torti koja vraća u detinjstvo. To je torta kada želite da izgleda da ste je sami napravili, ali da se ni najmanje ne pomučite. Dovoljno je da nas pozovete i da je poručite. Donećemo vam je na željenu adresu, a vi je dalje nosite kome želite.

Ova torta odiše tradicionalnošću i podseća na torte koje su naše bake nekada pravile. Šarena, a ispunjena kvalitetnim sastojcima. Ima kuvane filove i odličnog je ukusa. Vratiće vas u neka starija vremena. Podsetićete se svih vaših rođendanskih torti iz mladosti, slika sa proslava, iz foto albuma.

Okrugla torta za rođendan učiniće da osetite nekadašnje mirise kora za tortu dok se peku u rerni. Setićete se i kako ste nekada lizali filove i šlag sa mutilice miksera.

Ova okrugla torta sa šarenim bombonicama može biti različitih uklusa.

Ova torta ima oko 3,5-4kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.