Torta za rodjendan za ljubitelje konja

9.190,00 RSD

Torta za ljubitelje konja

Retko koja osoba ne voli ove plemenite životinje, a ako je Vama ili Vašoj dragoj osobi jahanje konja hobi, ili jednostavno se gaji posebna ljubav prema njima, onda je ovo prava torta za bilo kakav događaj

Šifra proizvoda: tor83 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Torta za ljubitelje konja

Torta za ljubitelje konja – Idealna torta za rođendan za osobu koja obožava ove plemenite životinje. Pored sjajnog izgleda, fenomenalnog je ukusa i garantujemo da će se pojesti cela.

Ova torta ima 3kg

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • KINDER TORTA, NUGAT TORTA, ČOKO-BOMBA, BOEM TORTA
  • REFORMA, INTERKONTINENTAL, ČOKO-MOKO, ESTERHAZI, SNIKERS, MILKA
  • EGIPĆANKA, DOKTORKA (grilijas lešnik), MOSKVA, PLAZMA-MALINA,
  • VOĆNA PUSLA, ŠPANSKI VETAR, PUSLICA, KAPRI TORTA

NAPOMENATorta se mora poruciti minimalno 3 dana ranije. U slucaju potrebe kraćeg roka pravljenja i dostavljanja torte, kontaktirajte nas. Torte koje ne mogu pod fondan (zbog kremaste teksture) mogu biti dekorisane samo šlagom.

Vatrometi i svećice nisu deo torte. Toperi sa natpisima se mogu menjati po zelji.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.