Prodavnica - Jednorog torta za rođendan – Unicorne

Jednorog torta za rođendan – Unicorne

10.890,00 RSD

Torta Jednorog – idealna poklon za rođendan

Šifra proizvoda: tor60 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Jednorog torta

O jednorogu se piše već više od 3000 godina. Autori su najčešće ljudi zdravstvenog i društvenog ugleda kojima bi se trebalo verovati. U njihovim očima jednorog je zaista postojao. Godine 1905. slovački radnici su, prokopavajući okno u jednom rudniku, otkrili životinjske kosture, a pretpostavljalo se da su to bili ostaci legendarnog jednoroga, ali istraživanja su se nastavljala. Dokazi postojanja jednoroga više se nisu našla, kaže wikipedija. Prah napravljen od njegovog roga smatra se čudotvornim lekom za sve bolesti. O njegovom postojanju nema materijalnih dokaza.

Svakako ovo mitsko biće je miljenik celog sveta. Zato smo mi pripremili ovu tortu jednoroga, koja izgleda fantastično kao i sama priča o jednorogu.

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostpan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

(Torte izradjujemo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično) ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i slično)