Morska torta za decu

14.990,00 RSD

Morska torta za decu podsetiće mališane na letovanje i na uživanje u pesku. Odlična je i za rođendane dečaka i devojčica i slavlja za najmlađe u letnjim mesecima.

СКУ: tor61 Kategorije: , ,

Opis

Savršen izbor za dečake i devojčice. Super je za sve rođendane koji se proslavljaju na moru. Odlična je i za rođendane u letnjim mesecima i slavlja za najmlađe.

Sama po sebi ova morska torta za decu je neobična i zanimljiva. Pre svega dečija je. Ipak, drugačija je. Ne krasi je crtani junak, već predstavlja igru. Sa palmom, šlaufom, japankama, peskom, školjkicama i krabom podseća na more.

Morska torta napravljena je na dva sprata. Donji sprat je okrugla torta, a gornji velika lopta. Zato može biti i napravljena u dva ukusa. Posebno je pogodna ukoliko deca ne vole iste torte.

Ova torta ima 3,5kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.