Kantica i lopatica torta decu

18.990,00 RSD

Kantica i lopatica torta za decu namenjena je svim klincima koji obožavaju igre u pesku i koje će ova torta podsetiti na uživanje na plaži.

Opis

Kantica i lopatica torta za decu podsetiće na leto sve klince koji uživaju u igrama na plaži. Savršen je izbor za rođendane koji se proslavljaju na moru. Odlična je i za rođendane u letnjim mesecima i slavlja za najmlađe. Neobična i zanimljiva ova torta je sama po sebi posebna. Pre svega dečija je. Ipak, drugačija je. Ne krasi je crtani junak, već predstavlja igru.

Nema deteta koje ne voli igranje kanticom i lopaticom u pesku. Ta igra odlična je i za roditelje. Onda kada žele da im dete bude “na oku”. Tada, ipak, na plaži mogu i da se opuste. Zato će i torta biti toliko voljena.

Tortu kantica i lopatica možemo zvati i morska torta za decu. Predstavlja more, plažu, iako se na njoj ni plaža ni more ne vide. Ona je simbol letovanja.

Ova torta može biti napravljena od najrazličitijih ukusa. Pronađite onaj koji vaše, ili dete kome tortu poklanjate, najviše voli.

Ova torta ima 5kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.