Prodavnica - Kantica i lopatica torta decu

Kantica i lopatica torta decu

13.170,00 RSD

Kantica i lopatica torta za decu namenjena je svim klincima koji obožavaju igre u pesku i koje će ova torta podsetiti na uživanje na plaži.

Šifra proizvoda: tor64 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Kantica i lopatica torta za decu podsetiće na leto sve klinke koji uživaju u igrama na plaži. Savršen je izbor za rođendane koji se proslavljaju na moru. Odlična je i za rođendane u letnjim mesecima i slavlja za najmlađe. Neobična i zanimljiva ova torta je sama po sebi posebna. Pre svega dečja je. Ipak, drugačija je. Ne krasi je crtani junak, već predstavlja igru.

Nema deteta koje ne voli igranje kanticom i lopaticom u pesku. Ta igra odlična je i za roditelje. Onda kada žele da im dete bude „na oku“. Tada, ipak, na plaži mogu i da se opuste. Zato će i torta biti toliko voljena.

Tortu kantica i lopatica možemo zvati i morska torta za decu. Predstavlja more, plažu, iako se na njoj ni plaža ni more ne vide. Ona je simbol letovanja.

Ova torta može biti napravljena od najrazličitijih ukusa. Pronađite onaj koji vaše, ili dete kome tortu poklanjate, najviše voli.

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA, REFORMA
  • ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA, KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA
  • BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA, GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA
  • PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostpan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Tortu možemo dostaviti na željenu adresu u željeno vreme.