Sladoled torta

9.290,00 RSD

Sladoled torta

Izgleda tako da će svi gosti odmah poželeti da je “smažu”. Postala je izutetno popularna poslednjih godina. Naručuje se posebno leti i odlična je da se uklopi u temetiku rođendana.

СКУ: tor63 Kategorije: , ,

Opis

Ukoliko je tema rođendana “sladoled” ova torta će biti  sjajan izbor. S velikom jestivom figurom sladoleda na samom vrhu ova torta i sama izgleda kao ukusni sladoled koji se topi. Fenomenalno izgleda i na slikama. Zbog svoje fotogeničnosi fotografi je takođe obožavaju.

Roditelji je često naručuju za dečije rođendane. Omiljena je u vrtićima i igraonicama. Popularna je i kao poklon za devojke i za devojačke večeri.

Ova torta ima 3kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • KINDER TORTA, NUGAT TORTA, ČOKO-BOMBA, BOEM TORTA
  • REFORMA, INTERKONTINENTAL, ČOKO-MOKO, ESTERHAZI, SNIKERS, MILKA
  • EGIPĆANKA, DOKTORKA (grilijas lešnik), MOSKVA, PLAZMA-MALINA,
  • VOĆNA PUSLA, ŠPANSKI VETAR, PUSLICA, KAPRI TORTA

NAPOMENATorta se mora poruciti minimalno 3 dana ranije. U slucaju potrebe kraćeg roka pravljenja i dostavljanja torte, kontaktirajte nas. Torte koje ne mogu pod fondan (zbog kremaste teksture) mogu biti dekorisane samo šlagom.

Vatrometi i svećice nisu deo torte. Toperi sa natpisima se mogu menjati po zelji.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.