Sladoled torta

19.990,00 RSD

Sladoled torta

Izgleda tako da će svi gosti odmah poželeti da je “smažu”. Postala je izutetno popularna poslednjih godina. Naručuje se posebno leti i odlična je da se uklopi u temetiku rođendana.

Šifra proizvoda: tor63 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Ukoliko je tema rođendana “sladoled” ova torta će biti  sjajan izbor. S velikom jestivom figurom sladoleda na samom vrhu ova torta i sama izgleda kao ukusni sladoled koji se topi. Fenomenalno izgleda i na slikama. Zbog svoje fotogeničnosi fotografi je takođe obožavaju.

Roditelji je često naručuju za dečije rođendane. Omiljena je u vrtićima i igraonicama. Popularna je i kao poklon za devojke i za devojačke večeri.

Sladoled torta je na sprat. Biće dovoljna i za mnogo gostiju. Boje dekoracije sami birate, kao i ukuse. Možemo je napraviti u dva ukusa.

Ova torta ima 6kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.