Torta sa vozićem za decu

15.390,00 RSD

Torta sa vozićem

Okrugla šarena torta sa vozićem na njoj i oko nje. Za sve mališane koji se raduju vozovima.

СКУ: tor62 Kategorije: ,

Opis

Ovo je zapravo okrugla šarena torta. Na njoj se nalazi trodimenziolni vozić i pruga, a oko nje dvodimenzionalni vozić. Odličan je izbor za sve mališane koji se raduju vozovima, bilo da su to dečaci ili devojčice.

Ova torta je posebna jer na nju možemo staviti i ime deteta. Popsi sa slovima detetovog imena izlaze iz vagona. Dobra je i što uopšte ne mora biti rođendanska, već jednostavno torta koju će deca obožavati. Za svaku priliku – Novu godinu, mamin ili tatin rođendan, proslavu bilo kog detetovog uspeha. Ova torta govori da treba da se radujemo svaki dan.

Može biti napravljena u mnogo ukusa. Izaberite omiljeni za sve članove porodice i u slast je pojedite.

Ova torta ima 3,5kg

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.