Torta za rođendan sa makaronsima u obliku srca

7.290,00 RSD

Torta za rođendan kao preporuka za one koje vole malo više lajt varijante. Za ukus garantujemo, vraćamo novac ako vam se ne dopadne!

Opis

Torta za rođendan sa makaronsima u obliku srca

Ovo je torta potpuno drugačijeg ukusa od onoga na šta smo navikli. To je posebna tehnika ređanja redova, potpuno je vazdušasta i lagana varijanta, smazaće se brzinom svetlosti do poslednjeg parčeta i nećete se osećati naduto i prejedeno.

 

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

Ova torta ima 1,5kg

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.

 

Recenzije
product image
Ocena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocena:
no rating based on 0 votes
Ime brenda
Poklondzija
Ime proizvoda
Torta za rođendan sa makaronsima u obliku srca
Cena:
RSD 7290
Dostupnost proizvoda
Available in Stock