Torta čokoladno srce

9.990,00 RSD

Torta čokoladno srce predstavlja pravo srce puno čokolade. Ova rođendanska torta odličan je poklon za osobu koju volite.

СКУ: tor24 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Ova rođendanska torta odličan je poklon za osobu koju volite. Posebno ukoliko ta osoba obožava čokoladu. (A ko je ne voli?) Fenomenalno je dekorisana. Osim same čokolade, po torti su posuta i crvena srcad. Njima je dobila pravi “ljubavni izgled”. Tu su i Fererro Roche i Rafaelo kuglice, kao i teglica Nutela. Torta je puna omiljenih slatkiša, a s vrha joj se razliva rastopljena čokolada. Zato joj niko ne može odoleti.

Ova čokoladna torta srce ima 3 kilograma. Ta težina nije fiksna. Pri narudžbini postoji mogućnost dogovora oko kilaže torte.

 

Odaberite neki od fenomenalnih ukusa. Na raspolaganju su vam:

  • JAFFA TORTA, KINDER TORTA, MILKA TORTA, MOSKVA ŠNIT, MOCART TORTA, ŠVARCVALD TORTA
  • REFORMA, ESTERHAZI, ČOKO-NUGAT, ČOKO-ORANŽ, ZOJA TORTA, NUGAT MALINA, KAPRI TORTA
  • KARAMEL TORTA, CAPPUCCINO TORTA, BANANA TORTA, NAJČOKOLADNIJA TORTA, RAFFAELLO TORTA
  • GRČKA TORTA, NUTELLA-OREO TORTA, FERRERO TORTA, PISTAĆI & ŠUMSKO VOĆE, TWIX-CRUNCH TORTA

NAPOMENA – Biranje ukusa je moguće samo u slučaju da tortu poručujete 5 dana unapred. U suprotnom, odabraćemo neki od fenomenalnih ukusa tada dostupan i napravićemo tortu kao sa slike sa tim ukusom. Vi samo kažite čokoladna ili voćna! Ako vam se ukus ne dopadne vraćamo novac nazad.

Torte pravimo isključivo od najkvalitetnijih sastojaka, puter, plazma, lešnici, bademi i slično. Ne koristimo nikakve zamene, margarin, neki običan keks i tako dalje.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije), ali je potrebno da nas kontaktirate za takav zahtev.
  • Tortu je potrebno poručiti par dana ranije, ali nekada smo u mogućnosti da je napravimo i za jedan dan. Ako baš želite tortu istog dana, možete izabrati neku od naših fenomenalnih mix torti.
  • Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport torte. Dostavu vršimo isključivo našim vozilima, pa je taj vid dostave u drugi grad malo skuplja varijanta.
  • Ako želite još malo da ulepšate vaš poklon, možete pogledati ponudu pićačokolade, dodati balon ili neku lepu čestitku. Pišite nam  i dogovorićemo se.

Kompletnu ponudu poklona možete pogledati ovde.