Prodavnica - Torta za muškarca kao krigla sa pivom

Torta za muškarca kao krigla sa pivom

6.790,00 RSD

Čokoladna torta za muškarca u obliku krigle da pivom

Šifra proizvoda: tor47 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Torta za rođendan kao krigla sa pivom

Pivo je treće najpopularnije piće na svetu, posle vode i čaja, kaže wikipedija, mi joj verujemo. Ukus piva dolazi iz hmelja, ali ne i u ovom slučaju, već od čokolade i pravih veština i kombinacije ukusa naših spretnih poslastičara. Poručite ovu tortu za muškarca, jer je mnogo ukusna i odlična fora. Pozovite da zajedno isplaniramo kako da ga obradujemo tortom.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava torti u Beogradu moguća je isti dan samo ako je torta napravljena već, ako ne za ovu je potreban jedan dan minimum.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava torti je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu torti u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport.
  • Ako nešto želite da promenite na torti (Npr: Broj godina, ukus možda, dodate balon ili neki natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Vaše je samo da poručite ovu fenomenalnu tortu, i sačekate da vam se javimo porukom “Oduševila/o se”

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Pogledajte  ponudu pića i poklona za muškarca , koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.