Buket od ruža i hrizantema

3.790,00 RSD

Buket od ruža i hrizantema idealan je za ljubitelje lepog jednostavnog cveća. Prelep je jer je napravljen od crvenih ruža i hrizantema. Ovaj buket je savršen kada krenete u goste ili kada želite da obradujete mamu, baku, sestru… ili neku drugu dragu žensku osobu u koju niste zaljubljeni.

Kako su hrizanteme vesnik jeseni, kada kreće sezona slava, odličan su u slavski poklon.

СКУ: buk12 Kategorija:

Opis

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.