Prodavnica - Poklon za devojku sa čokoladicama

Opis

Poklon za devojku sa Kider i Ferrero čokoladicama

Odlično upakovan, bogat čokoladicama, ovaj aranžman u obliku srca sa balonom, može da bude pravi pogodak. Da li je tako, vi ćete to najbolje procenit. Ako se slažete sa nama, kontaktirajte nas da se dogovorimo kada da je iznenadimo.

 

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tako da smo tu da vam pomognemo da na najbolji način priredite iznenađenje dragoj osobi.

Pogledajte asortiman tortipića, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.