Poklon za devojku – 08

5.750,00 RSD

Ovaj aranžman slobodno možemo nazvati “dobro jutro”. Pročitajte opis i dobro pogledajte sliku i dobićete odgovor na pitanje zašto baš “dobro jutro” 🙂

Доступност: Nema na zalihama СКУ: pd8 Kategorija: Oznaka:

Opis

Sve asocira na to da ćete joj ulepšati jutra. Ovo je kompletan poklon za dobro jutro. Sadrži zaštitu od svetla prilikom spavanja, budilnik i fantastičan set šoljica za kafu. Sve je tu kako bi jutro tj dan počeo savršeno. Takođe nećemo izostaviti pitanje, “šta mislite na koga će misliti svako jutro”?

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.