TOP

Poklon za devojku – 15

4.980,00 RSD

3 stvari koje devojke obožavaju u jednom aranžmanu. Sa kinder jajem, cvećem i mirišljavim stvarima- svećom, verujte nam nećete nikada pogrešiti.

Šifra proizvoda: pd15 Kategorije: , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Cvetni aranžman sa cvećem i kinder jajima

Neobičan cvetni aranžman napravljen od crvenih ruža, bele sveće i mnoštvom “sladoleda” od kinder jaja. Ovaj divan poklon za devojku smešten je u crnu drvenu kutiju i ukrašen crvenom trakom čime je dobio izuzetno luksuzan izgled. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da su sve devojke kojima smo ovaj aranžman dostavljali bile oduševljene.

Uz ovaj cvetni aranžman, devojci možete naručiti i neki od poklona ili ukusnih torti iz naše ponude.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.