TOP

Poklon za devojku – 15

6.990,00 RSD

Stvari koje devojke obožavaju u jednom aranžmanu slatkiši i cveće, verujte nam nećete nikada pogrešiti.

Opis

Cvetni aranžman sa cvećem i kinder jajima

Neobičan cvetni aranžman napravljen od crvenih ruža i kinder jaja. Ovaj divan poklon za devojku smešten je u crnu kutiju i ukrašen zelenom trakom čime je dobio izuzetno luksuzan izgled. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da su sve devojke kojima smo ovaj aranžman dostavljali bile oduševljene.

Uz ovaj cvetni aranžman, devojci možete naručiti i neki od poklona ili ukusnih torti iz naše ponude.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.