Prodavnica - Poklon za devojku – 15

TOP

Poklon za devojku – 15

4.980,00 RSD

Šifra proizvoda: pd15 Kategorije: , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Cvetni aranžman sa cvećem i kinder jajima

Neobičan cvetni aranžman napravlje od crvenih ruža, bele sveće i mnoštvom “sladoleda” od kinder jaja. Ovaj divan poklon za devojku smešten je u crnu drvenu kutiju i ukrašen crvenom trakom čime je dobio izuzetno luksuzan izgled. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da su sve devojke kojima smo ovaj aranžman dostavljali bile oduševljene.

Uz ovaj cvetni aranžman, devojci možete naručiti i neki od poklona ili ukusnih torti iz naše ponude.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu poklona u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.