Poklon za devojku – 14

9.790,00 RSD

Jedino što ne možemo opisati u ovom aranžmanu to je miris unikantne sveće od pravog kokosa, a verujte nam na reč, on se i ne može opisati rečima koliko je prelep!

Доступност: Nema na zalihama СКУ: pd14 Kategorija: Oznaka:

Opis

Odličan poklon za devojku koji nije klasičan! 2 čaše za vino, prelepo penušavo vino Fresco rose, unikantna mirišljava sveća od pravog kokosa i odlična dekoracija krase ovaj nesvakidašnji poklon za devojku. Naravno tu je i ručno rađena kutija od drveta sa dekorativnom mašnom koja će dugo dugo ostati u domu Vaše drage osobe jer je odlična za odlaganje raznih sitnica.

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.