Poklon za venčanje – 01

6.890,00 RSD

Originalan, unikantan, pravi poklon za venčanje koji će oduševiti mladence i sve prisutne!

Доступност: Nema na zalihama СКУ: pd4 Kategorija:

Opis

Poklon za večanje

Umesto samo cveća ili nekog pića, predlažemo da poklon mladencima bude ovaj aranžman sa pićem, cvećem i čašama Mr i Mrs.

Upakovan je svečano, razlikovaće se od ostalih poklona sigurno, a mladenci će ove prelepe čaše zasigurno staviti na neko vidno mesto na polici, kao detalj u njihovom životnom prostoru i sećanje na najbitniji dan u njihovim životima. Zar vam ne bi bilo drago da baš vaš poklon ima posebno mesto na njihovoj polici?

 

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava poklona u Beogradu moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Dostavu poklon aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava poklona je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Ako želite dodatno da obogatite poklon pogledajte našu slatku ponudu.