TOP

Poklon za devojku – 18

4.990,00 RSD

Cvetni aranžman nežno roze boje sačinjen od različitog cveća u drvenoj kutiji je predivan i zasigurno dobar izmamljivač osmeha na lice.On sadrži saksijsku biljku koja je jedna od najlakših za održavanje, a i najdugotrajnija, tako da i da hoce, neće moći da zaboravi vaš poklon 🙂

СКУ: pd18 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Cvetni aranžman sa biljkom Eševerijom (čuvarkuća)

Cvetni aranžman kojim ćete oduševiti svoju devojku, kojoj će sigurno zasijati osmeh na licu kad ga vidi, a kasnije krasiti njen stan. Prelepo dekorisan, ovaj cvetni aranžman sačinjen je od cveća različitih vrsta koje je postavljeno u mini drvenu kutiju sa ručkama, nežne roze boje.

Ovaj cvetni aranžman može biti odličan poklon za brojne prilike, ali ukoliko smatrate da to nije dovoljno, uz njega kod nas možete pronaći i tortu za devojku, kao i neki od brojnih poklona za dame, koje imamo u našoj ponudi.

 

Bitne stvari prilikom kupovine

  • Dostava cveća u Beogradu i drugim dostupnim gradovima u kojima imamo našu poslovnicu, moguća je isti dan ili po dogovoru. Ako je dostava istog dana, poželjno je da porudzbinu napravite do 15h.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca.
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda i drugim dostupnim gradovima i njihovoj okolini. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 6990rsd za prvu i 11990 za drugu zonu. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Ako imate takve zahteve kontaktirajte nas radi preciznijeg dogovora.
  • Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove u kojima nemamo poslovnicu, vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana.
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

Poklondžija je majstor za poklone, tu smo da zajedno napravimo savršen plan iznenadjenja za vašu dragu osobu.

Pozovite nas ili nam pišite, ODGOVARAMO ODMAH. Može i Viber i WhatsApp.

Pogledajte asortiman tortipića i poklona za devojke, koji mogu dopunite vaš poklon. Takođe, bacite pogled na kompletnu ponudu naše online cvećare.