Prodavnica - Poklon za devojku – 18

TOP

Poklon za devojku – 18

4.980,00 RSD

Šifra proizvoda: pd18 Kategorije: , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

Cvetni aranžman sa biljkom Eševerijom (čuvarkuća)

Cvetni aranžman kojim ćete oduševiti svoju devojku, kojoj će sigurno zasijati osmeh na licu kad ga vidi, a kasnije krasiti njen stan. Prelepo dekorisan, ovaj cvetni aranžman sačinjen je od cveća različitih vrsta koje je postavljeno u mini drvenu kutiju sa ručkama, nežne roze boje.

Ovaj cvetni aranžman može biti odličan poklon za brojne prilike, ali ukoliko smatrate da to nije dovoljno, uz njega kod nas možete pronaći i tortu za devojku, kao i neki od brojnih poklona za dame, koje imamo u našoj ponudi.

Bitne stvari prilikom kupovine 

  • Dostava cveća u Beogradu moguća je isti dan u roku od dva sata ili po dogovoru.
  • Garancija na zadovoljstvo: Ako vam se NE dopadne nešto, možete vratiti nazad bez objašnjenja, dobićete potpun povrat novca. 
  • Dostavu vršimo na teritoriji celog Beograda. Dostava cveća je besplatna za iznos preko 5990rsd. Po dogovoru je moguća isporuka 24h (Npr: rođendan u 12 i slične situacije). Dostavu cvetnih aranžmana u druge gradove vršimo po dogovoru i mogućnostima za transport aranžmana. 
  • Ako nešto želite da promenite na aranžmanu (Npr: Bocu pića, dodate čokoladu, balon ili neki drveni natpis) – kažite i dogovorićemo se.

POZOVITE – 069555445 – može i Viber i WhatsApp